A câștigat aproape 8 milioane de euro din tenis, dar se plânge că nu are bani de apartament  • UCL: Chelsea – Atletico Madrid, miercuri, 22:00, Digi Sport 1

  • UCL:  Bayern Munchen – Lazio, miercuri, 22:00, Digi Sport 2

Rusul a câștigat astfel peste un milion de euro în premii doar în ultimul an, iar în total are aproape 8 milioane de euro strânse din tenis.

Însă banii nu i-au adus fericirea. Într-o conferință de presă la Dubai, Rublev a mărturisit că nu-și poate permite deocamdată să cumpere nici măcar un antrenament. 

”În 2020 am continuat să plătesc salariile staff-ului meu deși nu am jucat deloc timp de 5 luni din cauza pandemiei de coronavirus.

Din fericire, nu a fost nevoie să dau bani și pe biletele de avion. Eu tot continui să câștig meciuri, dar tenisul e un sport foarte scump”, s-a plâns Rublev în fața ziariștilor.

Andrey Rublev: ”Trebuia să fiu locul 4 ATP”

Jucătorul de 23 de ani a mai avut un of, la fel ca Alexander Zverev, care a criticat dur sistemul prin care se calculează locul în ierarhia mondială. Acesta a fost schimbat în august anul trecut și este valabil pentru un an.

”Dacă s-ar fi menținut sistemul clasic, acum eram pe locul 4 în clasamentul ATP. Cum sună mai bine, locul 4 sau locul 8?. Cu actuala formulă, e clar că e mult mai dificil să fiu în frunte!”, a fost reacția lui Rublev. 

Etichete: alexander zverev , andrey rublev , andrey rublev atp