Continuarea vaccinării cu AstraZeneca este un atentat la siguranța românilor/ Spune Klaus Iohannis niște gogomănii mai mari decât Viorica Dăncilă

[ad_1]

Liderul AUR, George Simion, a declarat, miercuri seară, la Antena 3, că decizia autorităților de a continua vaccinarea cu AstraZeneca este ”un atentat la siguranța românilor” și l-a criticat pe președintele Klaus Iohannis că ar ”persista în eroare” în timp ce 15 țări europene au decis suspendarea vaccinării cu AstraZeneca. Simion a mai spus că va vota moțiunea de cenzură anunțată de liderul PSD, Marcel Ciolacu, pentru această sesiune parlamentară.

Cele mai relevante declarații

 • Parcă suntem într-un film prost care nu se mai termină. Văzându-l pe domnul Iohannis, parcă ne-am întors în  2020 la început. Toate aceste metode așa-zis științifice și-au dovedit eșecul. Românii au respectat măsurile de precauție, au fost disciplinați și cu toate acestea au luat virusul.
 • Să persiști în eroare când 15 țări au suspendat AstraZeneca și să spui că beneficiile sunt mai mari ca riscurile. De unde știe? Sunt 15 țări din Europa care își protejează populația. Este un atentat la siguranța românilor să continui. De unde știe domnul Iohannis? I-a șoptit o păsărea?
 • Klaus Iohannis are guvernarea în mână, are și PSD-ul în mână. Vedem această stare de alertă care se continuă lună după lună în ciuda democrației. Suntem singurii care ne-am împotrivit acestei stări de alertă și o vom face în continuare. Ne trezim că suntem numiți teroriști că punem la îndoială anumite lucruri.
 • Nu știe nimeni încă ce se întâmplă. Vedem că în China nu mai există acest virus.
 • Să bagi frica în oameni este o apucătură totalitară, de asta a ieșit Klaus Iohannis azi. Să sperie lumea. Toți românii poartă mască, dar vedem că acest virus se propagă galopant. Spune Klaus Iohannis niște gogomănii mai mari decât Viorica Dăncilă. Dar Klaus Iohannis nu este taxat. Cine-l protejează pe Klaus Iohannis? Am de multe ori senzația că suntem tratați ca ultimii sclavi, care sunt certați de părinții națiunii, de Klaus Iohannis, de Florin Câțu, care spun că nu avem voie să punem la îndoială autoritatea.
 • Primul ministru al acestei țări ne-a numit teroriști că am pus la îndoială măsuri care nu și-au dovedit eficacitatea.
 • Am mai avut biserici închise, asta nu a oprit răspândirea virusului. Nu suntem de acord cu aceste restricții absurde. Trebuie abordată ca peste tot în lume, nu doar în Europa.
 • Pe zi ce trece devenim din ce în ce mai mulți și pe unii îi sperie ca pe Florin Câțu, teroristul numărul 1 al țării. Boris Johnson a avut o politică schimbătoare în timpul pandemiei.
 • Florin Cîțu este un mare terorist pentru că asasinează economia. Eu văd în domnul Cîțu o persoană dăunătoare siguranței naționale. Noi suntem o formațiune suveranistă. Națiunea română nu a murit, s-a trezit. Noi am luat 10 la sută, creștem în fiecare zi. Creștem de la zi la zi, de asta este speriat domnul Cîțu.
 • Ăsta e subiect suveranist, trebuie să producem autostrăzi, deși în PNRR nu sunt prevăzute.
 • Ce mă interesează este ce prețuri la vaccin a negociat guvernul meu. (i se atrage atenția de către moderator că a negociat UE, nu guvernele din UE)
 • Eu nu cred că amenzile trebuie să fie mari, dacă nu stai mai aproape de celălalt de un metru nu trebuie să porți mască. Învrăjbesc polițiștii și jandarmii împotriva populației. Am dubii în ce privește raportarea. Văd că apar decesuri (exprimarea liderului AUR).
 • PSD este mână în mână care restricționează drepturi fundamentale. Cu siguranță vom vota o moțiune de cenzură care să îl dea jos pe domnul Cîțu. Până în iunie este timp ca să se reechilibreze acest decalaj pe care îl avem în Parlament.

 

[ad_2]