Gigi Mulțescu a dezvăluit cine este misteriosul om de afaceri care l-a convins să vină la Dinamo



  • UCL: Chelsea – Atletico Madrid, miercuri, 22:00, Digi Sport 1

  • UCL:  Bayern Munchen – Lazio, miercuri, 22:00, Digi Sport 2

Cel poreclit ”SMURD” a dat răspunsul după ce a avut un termen limită de 24 de ore.

”Unul dintre cei care dau banii m-a contactat, domnul Juhasz, mi-a spus despre ce-i vorba și a doua zi am dat răspunsul.

Nu am pus nicio garanție, e un om foarte serios, cu potență financiară, cu capital de încredere, nu puteam pune condiții.

Dacă nu merge treaba, ce să fac, să cer bani? După ce am renunțat data trecută, am fost la zi. Adică am renunțat la o sumă importantă de bani”, a explicat Gigi Mulțescu într-o intervenție la emisiunea Fotbal Club.

Marian Juhasz este membru de elită DDB, iar în ultima vreme este cel care a contribuit cu sume importante pentru a fi plătite salariile personalului administrativ de la Dinamo.   

”Este un antreprenor de succes, care nu lipseste de la niciun meci al echipei. Genul de om care tace si face”, este descrierea de pe site-ul dinamo1948.club. 

Gigi Mulțescu: ”Am emoții ca la început!”

Gigi Mulțescu a intrat deja în ”pâine” la Dinamotehnicianul de 69 de ani a sosit la Săftica și a dat câteva declarații.

”Este o nouă provocare din partea echipei mele de suflet, pentru care am mai făcut acest gest. Va fi mai greu acum, pentru că timpul lucrează împotriva noastră. Nu mai este timp, s-au pierdut puncte.

Am emoții ca la început, pentru că este vorba de soarta echipei. Sunt speranțe că putem salva echipa, trebuie să le jucăm bine pe toate. Acum este vorba de soarta echipei.

Gigi Mulțescu: ”Nu mă interesează ce vrea Cortacero”

Nu mă bucur că echipa este în această situație, dar mă bucur că pot să ajut. Dacă voi salva echipa, voi fi foarte fericit. Am contract până la vară. Suporterii trebuie să se aștepte ca echipa să câștige puncte, să fie mai performantă.

Eu cu spaniolii nu am chimie, niciodată nu am vorbit cu ei. Nu știu ce gânduri au ei, mă interesează prea puțin, pe mine mă interesează echipa. Cireașa pe tort ar fi câștigarea Cupei, știu că Astra se bazează pe acest meci, dar mai e timp”, a declarat Gigi Mulțescu.

Etichete: gigi multescu , gigi multescu dinamo , program ddb , marian juhasz