”Îmi umple inima de bucurie de fiecare dată”

[ad_1]

  • UCL: Chelsea – Atletico Madrid, miercuri, 22:00, Digi Sport 1

  • UCL:  Bayern Munchen – Lazio, miercuri, 22:00, Digi Sport 2

Mijlocașul oltenilor a explicat gestul său de după marcarea golurilor. ”Salutul” lui Nistor este inspirat de la fiul său, spune chiar mijlocașul oltenilor.

Dan Nistor: ”E practic salutul nostru”

„Jucându-mă des cu fiu-meu prin casă, tot zice că el e căpitanul și face salutul acesta al militarilor. Dimineața, la prânz, seara, practic de fiecare dată când mă vede. Și eu, la rândul meu, de fiecare dată când marchez mă duc către camera televiziunilor de pe marginea terenului și imit fix aceeași mișcare pe care o face și el în acel moment din fața televizorului.

E practic salutul nostru și îmi umple inima de bucurie de fiecare dată”, a spus Nistor, potrivit paginii oficiale de Facebook a Craiovei.

Dan Nistor, despre schimbarea adusă de Marinos Ouzounidis

Mijlocașul formației din Bănie a transmis că, odată cu venirea lui Marinos Ouzounidis, apărarea a cunoscut o creștere evidentă. De asemenea, Dan Nistor a prefațat și lupta la titlu, care se va da în trei, între FCSB, CFR Cluj și Universitatea Craiova.

”Mă bucur că n-am primit gol, se vede că lucrăm defensiv, lucrăm bine. Avem acum două finale, cu FCSB și CFR Cluj, apoi play-off-ul, unde va fi care pe care”, a declarat Dan Nistor.

VIDEO cu rezumatul partidei Universitatea Craiova – UTA Arad 2-0

Etichete: universitatea craiova , dan nistor , universitatea craiova – uta arad

[ad_2]