Video | Chelsea – Atletico Madrid 2-0. Londonezii au ”lovit” de două ori pe contraatac și s-au calificat în sferturi

[ad_1]

  • Liga 1: Astra – FC Botoșani, joi, 17:00, Digi Sport 1

  • UEL: AC Milan – Manchester United, joi, 22:00, Digi Sport 1

Londonezii au început jocul mai bine și au avut prima șansă importantă de a marca în minutul 19, când Timo Werner a șutat din interiorul careului, dar n-a găsit ținta.

Chelsea, victorie cu Atletico Madrid și calificare în sferturile Champions League

În minutul 34, Chelsea a reușit să deschidă scorul, după un contraatac rapid, demarat de Kai Havertz, continuat de Timo Werner și finalizat de Hakim Ziyech.

Deși avea nevoie de două goluri pentru a se califica, Atletico Madrid nu a reușit în startul părții secunde să pună în pericol poarta adversă, tot Chelsea, care a ratat șanse prin Werner și Ziyech, fiind echipa mai activă în atac.

Oricum mici, șansele de calificare ale lui Atletico au mai scăzut în minutul 82, când Stefan Savic a fost eliminat. Totuși, în 10 oameni, echipa lui Diego Simeone a avut cea mai mare șansă de a marca în prelungiri, când Mendy a intervenit excelent la execuția lui Joao Felix.

Câteva zeci de secunde mai târziu, Emerson a marcat, după un nou contraatac excelent al lui Chelsea, și a stabilit scorul final.

VIDEO cu rezumatul meciului Chelsea – Atletico Madrid 2-0:

Astfel, Chelsea s-a impus în fața lui Atletico Madrid și s-a calificat în sferturile de finală ale Champions League, acolo unde au mai acces Manchester City, Bayern, Liverpool, Porto, Borussia Dortmund, PSG și Real Madrid.

Etichete: chelsea atletico madrid , meciuri champions league , optimi champions league

[ad_2]