Breaking News | Ionuț Radu nu mai vine la echipa națională! Inter a intrat în carantină

[ad_1]

  • Liga 1: Astra – FC Botoșani, joi, 17:00, Digi Sport 1

  • UEL: AC Milan – Manchester United, joi, 22:00, Digi Sport 1

După ce Samir Handanovic a fost depistat pozitiv, focarul de coronavirus din tabăra lui Inter s-a mărit. De Vrij şi Vecino au primit la rândul lor rezultate pozitive și au fost trimişi în izolare. Astfel, autorităţile din Milano au trimis clubul în carantină până pe 21 martie.

Ionuț Radu nu mai vine la echipa națională! Inter a intrat în carantină

Internazionale Milano anunţă că Stefan de Vrij şi Matias Vecino au COVID-19, în urma testelor efectuate ieri. Cei doi jucători sunt deja în carantină. Deciziile Autorităţii Medicale din Milano:

  • Suspendă imediat orice activitate a echipei pentru patru zile, inclusiv duminică, 21 martie.
  • Meciul Inter – Sassuolo, programat pe 20 martie, nu se va mai juca.
  • Interzice tuturor jucătorilor de la Inter să răspundă convocărilor la echipele naţionale

Testele vor fi repetate luni, 22 martie, înainte de reluarea activităţii echipei„, se arată în comunicatul oficial al celor de la Inter.

Convocat de Mirel Rădoi la echipa națională pentru debutul în preliminariile pentru CM 2022, Radu aștepta de mai mult de un an să apere din nou la echipa de club. În mod normal rezerva lui Samir Handanovic, Radu putea profita acum de absența veteranului în vârstă de 36 de ani și să fie titular în confruntarea cu Sassuolo. De pe 9 ianuarie 2020 nu a mai apărat Ionuț Radu, de pe vremea când evolua la Genoa.

Etichete: ionut radu , inter covid-19 , inter carantina , ionut radu rateaza nationala

[ad_2]