Schimbările pe care le va face Gigi Mulțescu la Dinamo: ”Am tras concluziile”. Sistemul de joc pregătit



  • Liga 1: Astra – FC Botoșani, joi, 17:00, Digi Sport 1

  • UEL: AC Milan – Manchester United, joi, 22:00, Digi Sport 1

Antrenorul care a devenit mantaua de vreme rea pentru alb-roșii a explicat ce are de gând să facă pentru a redresa echipa care nu mai câștigase de 7 meciuri în Liga 1.  

”Am tras niște concluzii, cu plusuri și minusuri, sunt doar de 2 zile, schimb ceva, pe ici, pe colo, prin părțile esențiale, dar aș putea păstra sistemul cu 3 fundași.

Jerry Gane a zis că a avut probleme pe zona centrală, iar în această formulă, a avut o repriză foarte bună cu Voluntari, a fost neșansă foarte mare în acel meci.

Dar eu am văzut 3 reprize din 4 bune în acest sistem.

Nu mi-e frică de retrogradare, sunt multe meciuri, 12 de jucat. Nu mă preocupă deloc ideea asta”, a spus Mulțescu într-o intervenție la emisiunea Fotbal Club.

Gigi Mulțescu a dezvăluit cine este misteriosul om de afaceri care l-a convins să vină la Dinamo

Gigi Mulțescu a dezvăluit cine l-a convins să preia pe Dinamo pentru a cincea oară – este vorba de un om de afaceri, membru important al board-ului Asociației ”Peluza Cătălin Hâldan”.

Cel poreclit ”SMURD” a dat răspunsul după ce a avut un termen limită de 24 de ore.

”Unul dintre cei care dau banii m-a contactat, domnul Juhasz, mi-a spus despre ce-i vorba și a doua zi am dat răspunsul.

Nu am pus nicio garanție, e un om foarte serios, cu potență financiară, cu capital de încredere, nu puteam pune condiții.

Dacă nu merge treaba, ce să fac, să cer bani? După ce am renunțat data trecută, am fost la zi. Adică am renunțat la o sumă importantă de bani”, a explicat Gigi Mulțescu într-o intervenție la emisiunea Fotbal Club.

Marian Juhasz este membru de elită DDB, iar în ultima vreme este cel care a contribuit cu sume importante pentru a fi plătite salariile personalului administrativ de la Dinamo.   

”Este un antreprenor de succes, care nu lipseste de la niciun meci al echipei. Genul de om care tace si face”, este descrierea de pe site-ul dinamo1948.club. 

Etichete: gigi multescu , jerry gane , antrenori dinamo , gigi multescu dinamo