Barcelona a câștigat duelul cu PSG! Fotbalistul a încheiat deja acordul cu Joan Laporta pentru un transfer în vară

[ad_1]

  • Liga 2: Rapid – Dunărea Călărași, duminică, 19:00, Digi Sport 1

  • La Liga: Real Sociedad – FC Barcelona, duminică, 22:00, Digi Sport 1

Aflat la final de contract cu Liverpool, Georginio Wijnaldum, mijlocaș olandez de 30, cu care Ronald Koeman a lucrat și la prima reprezentativă batavă, a decis să nu-și prelungească înțelegerea cu formația britanică și să dea curs ofertei Barcelonei, în dauna propunerii de la PSG, club care, de asemenea, l-ar fi dorit.

Georginio Wijnaldum, acord cu Barcelona

Conform englezilor de la The Times, Georginio Wijnaldum a încheiat deja un precontract cu Joan Laporta și se va alătura lotului Barcelonei la finalul acestui sezon, fără sumă de transfer.

Georginio Wijnaldum a fost dorit de Barcelona și în vara anului trecut, odată cu numirea lui Ronald Koeman pe banca tehnică, dar situația economică a clubului nu a permis efectuarea transferului.

Mijlocașul olandez ar pleca, astfel, de la Liverpool după cinci ani, în care a câștigat Liga Campionilor, Supercupa Europei, Campionatul Mondial al Cluburilor și titlul în Premier League.

Alături de Goerginio Wijnaldum, la Barcelona ar mai putea ajunge, de asemenea fără sumă de transfer, fundașul central Eric Garcia și atacantul Sergio Aguero, cărora în vară le expiră contractele cu Manchester City.

Etichete: joan laporta , transferuri barcelona , georginio wijnaldum

[ad_2]

Citește mai mult..