”Încă am benzină în mine!”

[ad_1]

  • Liga 2: Viitorul Tg. Jiu – Csikszereda, luni, 19:30, Digi Sport 1

  • La Liga: Real Sociedad – FC Barcelona, duminică, 22:00, Digi Sport 1

La următorul meci oficial, Ștefan Radu va deveni fotbalistul cu cele mai multe meciuri din istorie în tricoul formației biancoceleste.

”Am egalat recordul? Nu credeam că voi ajunge la aceste cifre! Am luat-o pas cu pas. Au trecut 13 ani de când joc aici și uite că o fac în continuare.

Sunt puțin mai bătrân, dar mai am benzină, mai pot duce meciuri în picioare. Fiecare partidă a fost specială pentru mine, fiecare a fost plină de emoții și povești.

Îmi amintesc fiecare din cele 401 meciuri. Dar dacă ar fi să aleg unul, acela ar fi finala Cupei Italiei din 2013 (n.r Lazio a învins Roma cu 1-0)”, a fost reacția lui Ștefan Radu, la finalul partidei cu Udinese. 

Udinese – Lazio 0-1. Marusic a rezolvat meciul

Lazio a învins-o pe Udinese cu 1-0, grație golului marcat de Marusic în minutul 37. Ștefan Radu a fost integralist pe Dacia Arena.

”Aveam nevoie de victorie, au fost două reprize diferite. În prima am dominat, în a doua am suferit, dar important este că nu am primit gol. Sunt trei puncte prețioase, sunt fericit”, a fost reacția fundașului român. 

Cotat la 2,5 milioane de euro, Radu a cucerit șase trofee cu Lazio: trei Cupe și trei Supercupe.

Etichete: stefan radu , stefan radu lazio , udinese lazio , stefan radu record

[ad_2]

Citește mai mult..