LIVE VIDEO Sepsi Sfântu Gheorghe

[ad_1]

  • Liga 2: Rapid – Dunărea Călărași, duminică, 19:00, Digi Sport 1

  • La Liga: Real Sociedad – FC Barcelona, duminică, 22:00, Digi Sport 1

Înaintea meciului direct, Sepsi, formație care și-a asigurat deja accederea în play-off, este pe locul patru în Liga 1, cu 43 de puncte, în timp ce Gaz Metan se află pe a 13-a poziție a ierarhiei, cu 28 de puncte, fără șanse de a prinde un loc în primele șase la finalul sezonului regular.

LIVE VIDEO Sepsi Sfântu Gheorghe – Gaz Metan Mediaș, de la 16:00, în direct la Digi Sport 1

Sepsi vine la partida cu Gaz Metan Mediaș după victoria cu FC Botoșani, scor 2-1, care, cumulată cu remiza din această rundă dintre FC Argeș și Academica Clinceni, 1-1, i-a garantat prezența în top 6 la finalul sezonului regular, cu trei meciuri rămase de disputat.

Formația antrenată de Leo Grozavu are doar două înfrângeri în 2021, cu CFR Cluj și Chindia, înregistrând alte trei victorii, cu Astra, Hermannstadt și Botoșani, și șapte remize, cu Universitatea Craiova, Viitorul, Voluntari, Poli Iași, Dinamo, FC Argeș și Academica Clinceni.

De partea cealaltă, Gaz Metan Mediaș, preluată de Mihai Teja în iarnă, traversează o formă sportivă modestă, cu cinci înfrângeri la rând în ultimele etape, cu Botoșani, CFR Cluj, UTA Arad, FCSB și Universitatea Craiova.

LIVE VIDEO Sepsi Sfântu Gheorghe – Gaz Metan Mediaș, echipele probabile

  • Sepsi: Niczuly – Deligiannidis, Bouhenna, Ninaj, Ștefan – Fofana, Vașvari, Ștefănescu – Tamaș, Safranko, Petrila
  • Gaz Metan: Pleșca – Butean, Larie, Baco, Velisar – Francisco, Deaconu, Alceus – Sarr, Nițu, Ze Manuel

Etichete: meciuri liga 1 , sepsi gaz metan , liga 1 etapa 28

[ad_2]

Citește mai mult..