Momente emoționante în Portugalia. A debutat la 16 ani și 6 zile la Sporting și a început să plângă pe teren

[ad_1]

Momente emoționante în Portugalia. A debutat la 16 ani și 6 zile la Sporting și a început să plângă pe teren

În vârstă de 16 ani și șase zile, Essugo, portughez de origine angoleză, a fost introdus pe teren în minutul 84 al meciului cu Guimaraes, în locul lui Joao Mario. Puștiul a început să plângă la finalul meciului, conștient fiind că a devenit cel mai tânăr jucător din istoria clubului.

Galerie Foto

Debutul lui Essugo a venit la doar trei zile după ce a semnat primul său contract de profesionist. Colegii l-au îmbrățișat, l-au felicitat, iar puștiul lui Sporting și-a găsit cu greu cuvintele inclusiv la interviul de după meci.

„E un sentiment de nedescris, la care am visat întotdeauna. Trebuie să le mulțumesc tuturor. E doar începutul, trebuie să muncesc și să-mi ajut echipa să-și atingă obiectivele. E ceva diferit să joci la seniori. Colegii m-au susținut și am fost mai relaxat”, a spus tânărul mijlocaș, citat de As.

Essugo este al șaptelea tânăr fotbalist pe care antrenorul Ruben Amorim îl promovează de la grupele de juniori, în perioada recentă.

Puștiul promovat aseară are șanse mari să fie și campion al Portugaliei. Sporting ocupă primul loc, cu 64 de puncte, la 10 de FC Porto, cu 10 etape înainte de final.

 

[ad_2]

Citește mai mult..