Andra Volos de la „Puterea Dragostei” și Tzancă Uraganu. Cum au fost surprinși cei doi în zorii zilei


Andra Volos de la „Puterea Dragostei” și Tzancă Uraganu au fost surprinși împreună în zorii zilei. Cei doi au fost invitați în cadrul unui eveniment.


In articol:

  • Andra Volos- ipostaze incendiare pe Instagram

Andra Volos de la „Puterea Dragostei” și Tzancă Uraganu s-au filmat împreună și au postat pe rețelele de socializare. Manelistul și focoasa brunetă s-au întâlnit în cadrul unui eveniment. Volos l-a luat de gât pe Andrei Velcu, zis Tzancă Uraganu, iar acesta i-a cântat câteva versuri din manele.

„Bună seara, aș vrea să fii nebunatica mea!”, a zis Uraganu.

Citeste si: Robert Urucu de la „Puterea Dragostei”- noul concurent de la Survivor România 2021?! Ce a transmis bărbatul

Andra Volos și Tzancă Uraganu.[Sursa foto: Instagram]

Cântărețul de manele și Andra Volos se cunosc de mai mult timp. Cei doi au colaborat în plan profesional, ba chiar au scos o melodie împreună.
Uraganu și Andra Volos au format o relație strânsă de prietenie.

Citeste si: Cine este, de fapt, Aya de la „Puterea dragostei? Cu ce se ocupa înainte blondina

Andra Volos- ipostaze incendiare pe Instagram

Fosta concurentă a emisiunii de la Kanal D pozează tot mai sexy pe conturile sale oficiale de socializare. Bruneta a strâns admirația fanilor săi prin miile de like-uri.

Citeste si: Ce s-a ales de Denisa de la „Puterea Dragostei”. Blondina vrea să-și facă o schimbare de look

Andra Volos de la „Puterea Dragostei” este singură în prezent. Bruneta nu și-a găsit încă fericirea. Fostul iubit al său, Bogdan Mocanu a trecut peste despărțirea de brunetă. Mocanu iubește din nou și s-a mutat cu noua sa iubită.

Citeste si: Andra Volos, primele declarații despre filmarea cu Bianca Pop! Cele două dive s-au bătut în baie? „S-a încheiat acolo”Citește mai mult..