Mesajul lui Mircea Lucescu pentru „tricolori”: „Vă aduceți aminte de acel 5-1 împotriva Germaniei? Totul e posibil”

[ad_1]

  • Liga 2: Viitorul Tg. Jiu – Csikszereda, luni, 19:30, Digi Sport 1

  • 2.Bundesliga: Fortuna Dusseldorf – Bochum, luni, 21:30, Digi Sport 2

Mirel Rădoi pregătește online debutul în campania de calificare la Campionatul Mondial din 2022. Selecționerul echipei naționale a fost depistat pozitiv la COVID-19 și nu poate fi alături de elevii săi. Mircea Lucescu consideră că lipsa antrenorului poate cântări decisiv în evoluția „tricolorilor”. Cu toate acestea, Lucescu Sr este optimist înaintea acțiunii României de la finalul lunii martie.

Mircea Lucescu: „E ca o orchestră fără dirijor, dar în fotbal, totul este posibil. Vă aduceți aminte de acel 5-1 pe Giulești, împotriva Germaniei?”

Pentru naționala României sunt meciuri foarte grele, importante. Sper ca băieții să înțeleagă ce se așteaptă de la ei și sper să facă și rezultate. E foarte greu (n.r.- fără Mirel Rădoi pe bancă), e ca o orchestră fără dirijor, eu știu ce înseamnă să nu fii lângă echipă și să nu poți să dai indicațiile necesare.

Va fi foarte, foarte greu. Nu știu cine îl înlocuiește, nu știu ce soluții vor găsi în toată chestia asta. E vorba de fotbalul românesc. Toată lumea trebuie să fie angajată în acest obiectiv important. O calificare la un turneu final înseamnă foarte mult și pentru jucători, și pentru antrenor, pentru toată lumea.

Poate vă aduceți aminte de un rezultat, 5-1, pe Giulești, împotriva Germaniei și era Germania foarte mare. În fotbal, totul este posibil. Toate țările sunt bine pregătite, în momentul de față nu cunosc nici potențialul adversarelor, nici pe cel al echipei noastre„, a declarat Mircea Lucescu, la sosirea în România.

  • Naţionala României va disputa în luna martie trei partide în cadrul preliminariilor Cupei Mondiale 2022. Prima reprezentativă întâlneşte pe 25 martie Macedonia de Nord (ora 21:45, Arena Naţională din Bucureşti), pe 28 martie Germania (ora 21:45, Arena Naţională din Bucureşti) şi pe 31 martie Armenia (ora 19:00, în deplasare).

Federaţia Română de Fotbal precizează că există posibilitatea ca Mirel Rădoi să fie pe banca tehnică la meciul cu Macedonia de Nord, chiar dacă selecţionerul a fost depistat pozitiv cu COVID-19.

Aşteptăm de la zi la zi revenirea lui Mirel Rădoi, există posibilitatea ca acesta să fie pe bancă încă de la partida cu Macedonia de Nord„, precizează FRF.

VIDEO Declarațiile lui Mircea Lucescu

Etichete: mircea lucescu , romania – germania , mirel radoi , preliminarii cm 2022 , mirel rădoi covid

[ad_2]

Citește mai mult..