Poziția celor de la Slavia Praga în ancheta desfășurată de UEFA cu privire la cazul de rasism din meciul contra lui Rangers



  • Liga 2: Viitorul Tg. Jiu – Csikszereda, luni, 19:30, Digi Sport 1

  • 2.Bundesliga: Fortuna Dusseldorf – Bochum, luni, 21:30, Digi Sport 2

Slavia Praga, la care evoluează mijlocaşul român Nicolae Stanciu, a respins acuzaţiile de rasism lansate contra lui Ondrej Kudela şi a acuzat presupusa sa victimă, Glen Kamara, că şi-a lovit adversarul după încheierea meciului de joia trecută, din Scoția.

Comunicat Slavia Praga: „Vom respecta decizia UEFA cu privire la tot ce s-a întâmplat la Glasgow”

Kamara susţine că versiunea faptelor de pe teren prezentată de Kudela este ”o minciună completă şi totală”, adăugând că Bongani Zungu, coechipierul său de la Rangers, a auzit vorbele adversarului său.

Slavia a precizat pe Twitter că ”tot ce s-a întâmplat la Glasgow este acum examinat de UEFA şi, la iniţiativa noastră, de poliţia scoţiană. Credem că totul va fi investigat şi noi vom respecta decizia. Dacă rezultatul va justifica acest lucru, vom lua acţiuni.

Sperăm că situaţia nu va escalada în viitor şi vom şti rezultatul investigaţiei curând. Facem apel la fanii noştri să se abţină de la orice declaraţie inadecvată şi sperăm că Ragners FC va proceda la fel. Este singura cale posibilă’‘.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Rangers, cu Ianis Hagi pe banca de rezerve, a fost învinsă pe teren propriu, cu 2-0, de cehii de la Slavia Praga, cel de-al doilea gol al oaspeţilor fiind marcat de Nicolae Stanciu, din lovitură liberă (74). Campioana Scoţiei, care a încheiat meciul în nouă jucători, după eliminările lui Kemar Roofe şi Leon Balogun, a părăsit competiţia în urma acestui eşec, după ce meciul tur de la Praga s-a încheiat nedecis, 1-1.

Agerpres

Etichete: optimi europa league , ancheta uefa , rangers slavia praga , rasism europa league , rasism kudela kamara



Citește mai mult..