Bratu: „Mirel Rădoi e cea mai mare pierdere pentru națională”. Mesajul transmis de Mutu selecționerului României

[ad_1]

  • WTA Miami: Sorana Cîrstea – Katrina Scott, marți, 19:00, Digi Sport 2

  • Liga 2: U Craiova 1948 – Farul Constanța, marți, 19:30, Digi Sport 1

Selecționerul tricolorilor a primit mesaje de încurajare de la selecționerul U21, Adrian Mutu.

„E greu, am trecut și eu prin așa ceva, chiar dacă nu am avut COVID, dar am stat în izolare pentru că am intrat în contact cu un secund în acea perioadă. Sunt sigur că lucrurile decurg așa cum erau prevăzute pentru că aveau totul pregătit dinainte, știau ce au de făcut, iar noutăți mari nu vor fi în modul de antrenament.

Sper să nu se simtă lipsa lui Mirel, dar cu siguranță era mult mai bine pentru națională dacă el se afla acolo, pe bancă. Mesajul meu pentru el este însănătoșire grabnică și să revină cât mai repede, iar pentru băieți, să lupte, să se dăruiască așa cum știu ei și să adune puncte”, a spus Adrian Mutu.

Florin Bratu: „Cea mai mare pierdere pentru națională e Mirel Rădoi”

În schimb, Florin Bratu este convins că exact lipsa lui Rădoi va fi cea mai mare pierdere a naționalei României.

„Știi cum eram mai încrezător? Dacă îl știam pe Mirel Rădoi aproape de echipă. Cea mai mare pierdere pentru națională e Mirel Rădoi. De ce? Pentru că, nefiind zi de zi cu echipa, avea nevoie de a transmite mesaje, de a vorbi individual, de a motiva fiecare jucător. Dar așa, prin skype, e mai complicat, nu e același lucru”, a explicat Bratu la emisiunea Liga Digi Sport.

Echipa naţională de fotbal a României va disputa în luna martie trei partide în cadrul preliminariilor Cupei Mondiale 2022. Prima reprezentativă întâlneşte pe 25 martie Macedonia de Nord (ora 21:45, Arena Naţională din Bucureşti), pe 28 martie Germania (ora 21:45, Arena Naţională din Bucureşti) şi pe 31 martie Armenia (ora 19:00, în deplasare).

România se mai află în grupă cu Islanda şi Liechtenstein. La CM 2022 se califică direct primul loc din grupă, locurile secunde urmând să dispute baraje.

Lotul României pentru meciurile cu Macedonia de Nord, Germania și Armenia:

  • PORTARI: Florin Niță, Florin Iacob, Ionuţ Radu, David Lazar;
  • FUNDAȘI: Vasile Mogoș, Ionuț Nedelcearu, Alin Toșca, Vlad Chiricheș, Andrei Burcă, Mario Camora, Ovidiu Popescu, Nicușor Bancu;
  • MIJLOCAȘI: Răzvan Marin, Alexandru Crețu, Nicolae Stanciu, Ianis Hagi, Alexandru Maxim, Erik Bicfalvi, Valentin Mihăilă, Dennis Man, Florin Tănase, Florinel Coman, Alexandru Cicâldău;
  • ATACANȚI: Claudiu Keșeru, George Pușcaș.

Etichete: romania , adrian mutu , romania u21 , mirel radoi

[ad_2]

Citește mai mult..