Carantină zonală, prelungită cu 14 zile pentru o comună din IlfovMăsura carantinei zonale a fost prelungită cu încă două săptămâni pentru comuna Clinceni, judeţul Ilfov, unde rata de infectare cu COVID-19 este de 6,92 la o mie de locuitori.


In articol:


„Ca urmare a analizei de risc efectuată de către Direcţia de Sănătate Publică a judeţului Ilfov şi a avizului Institutului Naţional de Sănătate Publică, Comitetul Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă Ilfov a adoptat în şedinţă extraordinară Hotărârea nr. 47 din 22.03.2021 privind propunerea prelungirii măsurii de carantinare zonală pentru comuna Clinceni cu satele aparţinătoare Clinceni, Olteni şi Ordoreanu, judeţul Ilfov”, a transmis Prefectura

Ilfov.

Carantina zonală se prelungește cu 14 zile în comuna Clinceni, județul Ilfov

Această propunere a fost înaintată Centrului Naţional de Coordonare şi Conducere a Intervenţiei, pentru emiterii ordinului comandantului acţiunii.

„Luând în considerare cele de mai sus, şeful DSU, Secretar de Stat dr. Raed Arafat, a emis OSDSU nr. 6718 din 22.03.2021 privind prelungirea măsurii de carantină zonală pentru comuna Clinceni cu satele aparţinătoare Clinceni, Olteni şi Ordoreanu, judeţul Ilfov, începând cu data de 23.03.2021,
ora 05:00, pentru o perioadă de 14 zile, până la data de 06.04.2021 ora 05:00”,
a precizat sursa citată.

În prezent, în comuna Clinceni, rata incidenţei cazurilor de COVID-19 la o mie de locuitori este de 6,92.

Citeste si: Restricții dure pe masa Guvernului. Lockdown de weekend și mall-uri cu mai puțini clienți. Florin Cîțu: „Am constatat în ultima vreme o relaxare nepermisă”
Citește mai mult..