„Cred că mi-ai adresat o întrebare greșită!” Tatăl lui Novak Djokovic s-a dezlănțuit în timpul unui interviu

[ad_1]

  • WTA Miami: Sorana Cîrstea – Katrina Scott, marți, 19:00, Digi Sport 2

  • Liga 2: U Craiova 1948 – Farul Constanța, marți, 19:30, Digi Sport 1

Lumea tenisului insistă și în acest an pe o dezbatere care stârnește multe abordări. Roger Federer, Rafael Nadal și Novak Djokovic continuă să fie repere în sportul alb, iar jurnaliștii pedalează pe lupta care asigură un plus de spectacol în tenis.

„Îi mai lipsesc două turnee de Grand Slam pe care le va câștiga în acest an”

Potrivit Tennis365.com, care citează publicația mai sus amintită, Srdjan Djokovic i-a răspuns aprig reporterului care-l întrebase dacă Nole poate deveni cel mai valoros din toate timpurile. 

„Cred că mi-ai adresat o întrebare greșită! Nu are nicio țintă, el este deja cel mai bun din toate timpurile! Potrivit numărului de săptămâni pe primul loc, potrivit meciurilor directe cu marii săi adversari, potrivit numărului de Mastersuri cucerite, el e cel mai bun din toate timpurile. 

Îi mai lipsesc două turnee de Grand Slam pe care le va câștiga în acest an, dar și un titlu olimpic. El poate pierde un meci nu pentru că adversarul său e mai bun, ci pentru că el poate îi permite prin jocul său”, a spus Srdjan, care a adăugat că fiul ocupă un loc special în tenis, așa cum ocupă Michael Jordan în baschet sau Tiger Woods în golf. 

Meciurile directe între starurile tenisului masculin

  • Roger Federer vs Rafael Nadal 16-24
  • Roger Federer vs Novak Djokovic 23-27 
  • Novak Djokovic vs Rafael Nadal 29-27 

Novak Djokovic (33 de ani), campion luna trecută la Melbourne, se află pentru a 313-a săptămână pe primul loc ATP. Sârbul născut în Belgrad a cucerit 18 titluri de Grand Slam, în timp ce marii săi rivali, Roger Federer și Rafael Nadal, dețin 20 de titluri de GS în palmares. 

Etichete: novak djokovic , srdjan djokovic

[ad_2]

Citește mai mult..