Ministerul Educaţiei: încă 211 elevi şi preşcolari au fost infectați cu COVID-19

[ad_1]

Ministerul Educaţiei transmite că, în perioada 15-22 martie, au fost confirmate pozitiv alte 211 cazuri de infectare cu COVID-19 la elevi şi preşcolari, dar şi 279 la angajaţi din învăţământ.


In articol:


„Se constată o uşoară creştere a numărului mediu zilnic de infectări în cazul elevilor şi un trend descrescător al cazurilor în rândul personalului”, comparativ cu săptămâna precedentă, potrivit reprezentanților ministerului.

În perioada 15-22 martie, în unităţile de învăţământ preuniversitar au fost confirmate alte 211 cazuri noi de infectare cu SARS Cov-2

Conform unui comunicat de presă transmis, luni, de Ministerul Educaţiei, în perioada 15-22 martie, în unităţile de învăţământ preuniversitar, situaţia epidemiologică este următoarea:

– Număr preşcolari/elevi confirmaţi Covid-19: +211 (medie 26 cazuri/zi)

– Număr personal confirmat Covid-19: +279 (medie 35 cazuri/zi)

– Număr clase/grupe cu activitatea faţă în faţă suspendată ca urmare a cazurilor confirmate: +304.

Ministerul Educaţiei: încă 211 elevi şi preşcolari au fost infectați cu COVID-19

„Se constată o uşoară creştere a numărului mediu zilnic de infectări în cazul elevilor şi un trend descrescător al cazurilor în rândul personalului, comparativ cu perioada de raportare anterioară (8-15 martie): Număr preşcolari/elevi confirmaţi Covid-19: +181 (medie 22 cazuri/zi); Număr personal confirmat Covid-19: +321 (medie 40 cazuri/zi); Număr clase/grupe cu activitatea faţă în faţă suspendată ca urmare a cazurilor confirmate: +216”, mai arată sursa citată.

Citeste si: Restricții dure pe masa Guvernului. Lockdown de weekend și mall-uri cu mai puțini clienți. Florin Cîțu: „Am constatat în ultima vreme o relaxare nepermisă”

[ad_2]

Citește mai mult..