„Nu reușim să marcăm, dar e un punct important”

[ad_1]

  • WTA Miami: miercuri, 17:00, Digi Sport 2

  • Digi Sport Special, miercuri, 21:30, Digi Sport 1

Trică spune că este mulțumit cu acest punct și îi asigură pe suporteri că în ultima etapă, la Reșița, Craiova se va impune: „Meciul de azi a fost echilibrat, au existat ocazii de ambele părți. A fost un meci cu ritm, mă declar mulțumit de atitudinea jucătorilor. Păcat că n-am avut realizări.

E un punct important, sunt mulțumit cu el. Am revenit pe primul loc, iar ăsta e un lucru bun. Nu reușim să marcăm, trebuia să fructificăm o ocazie. I-am avertizat pe jucători, Farul joacă cel mai frumos fotbal din Liga 2. Se joacă până în ultima etapă, va fi o presiune în plus pentru jucători și antrenori. Nu-mi amintesc un campionat la fel de interesant la Liga 2, să se bată 10 echipe pentru promovare. La Reșița vom reuși să marcăm și totul va intra în normal. Ne lipsesc foarte mult suporterii”, a spus Eugen Trică, după remiza cu Farul.

FC U Craiova 1948 – Farul 0-0. Trică și Zicu au dat-o la pace și acum împart primul loc cu Stoican și Alexa

Anghelina și Măzărache au ratat cele mai mari ocazii ale partidei, după pauză, când au șutat violent în căutarea vinclului. Craiova a terminat meciul în zece oameni după ce Ispas a fost eliminat în minutul 87, pentru un fault comis din postua de ultim apărător.

S-a terminat 0-0, iar Craiova va înfrunta Reșița în ultima rundă, în timp ce Farul speră să prindă play-off-ul cu 32 de puncte.

VIDEO Rezumatul partidei FC U Craiova 1948 – Farul 0-0

Clasamentul din Liga 2

Etichete: eugen trica , video liga 2 , meciuri craiova , meciuri farul

[ad_2]

Citește mai mult..