Subiecte simulare BAC 2021 Geografie, Biologie şi Chimie

[ad_1]

Subiecte simulare BAC 2021 Geografie, Biologie şi Chimie. Sesiunea de simulare a examenului de Bacalaureat anul 2021 a început luni, cu proba la Limba și literatura română. Marți examenul național a continuat cu disciplina obligatorie a profilului fiecărui liceu – Matematică la real, respectiv Istorie la uman. Miercuri sunt programate simulările la disciplinele opționale – Geografie, Biologie, Chimie. Poți găsi mai jos, în timp real, subiectele de la simularea de BAC 2021 la Geografie, Biologie și Chimie.


In articol:


Subiecte simulare BAC 2021 Geografie, Biologie şi Chimie.  La simularea de BAC 2021 au fost prezenți 112.153

de elevi de clasele a XII-a și a XIII-a. Elevii din 78 de licee aflate în localități carantinate nu au putut participa luni, 22 martie 2021, la simularea examenului de Bacalaureat 2021.

Subiecte simulare BAC 2021 Geografie, Biologie şi Chimie. Dintre participanții la simularea de ieri, 5 elevi au fost dați afară din testare, pentru că au încercat să copieze, a anunțat Ministerul Educației.

Subiecte simulare BAC 2021 Geografie, Biologie şi Chimie.  Liceenii au la dispoziție, miercuri dimineața, trei ore pentru rezolvarea subiectelor din disciplina opțională a profilului de specialitate, din momentul în care au fost distribuite toate subiectele în clasă.   

Citeste si: Simulare Bacalaureat 2021. Când se afișează rezultatele

Subiecte simulare BAC 2021 la Geografie

Subiecte simulare BAC 2021 Geografie, Biologie şi Chimie. Pe data de 24 martie 2021, elevii care au optat pentru simularea la Geografie vor susține proba începând cu ora 08:30. Vei găsi aici în timp real subiectele care se dau la simularea de BAC 2021 la Geografie, Biologie și Chimie, precum și baremul de corectare de pe EDU.ro.

Iată exemplu de simulare BAC 2021 Geografie:

Simulare BAC Model de subiect la Geografie

Simulare BAC Model de subiect la Geografie

Simulare BAC Model de subiect la Geografie

Simulare BAC Model de subiect la Geografie

Subiecte simulare BAC 2021 la Biologie

Iată câteva modele de subiecte la Biologie pentru simularea de Bacalaureat 2021:

Condițiile de examen la simularea de BAC 2021

Condițiile de organizare a sesiunii de simulare sunt aceleași cu cele de desfășurare a examenului:

– sălile sunt monitorizate audio-video

– este interzisă introducerea în săli a obiectelor tip ghiozdan, rucsac, genți, poșete etc;

– manuale, dicționare,

notițe, însemnări; mijloace electronice de calcul, de stocare de informații sau de comunicare (stick-uri de memorie, telefoane, tablete etc.)

– candidații nu au voie să comunice între ei sau cu exteriorul, să transmită ori să schimbe între ei foi din lucrare, ciorne, notițe sau alte materiale care ar putea fi utilizate pentru rezolvarea subiectelor, pentru comunicare în interior sau cu exteriorul; cei surprinși în aceste situații pot fi eliminați din simulare.

Când se afișează rezultatele simulărilor BAC 2021

Rezultatele simulărilor se vor afișa la sfârșitul lunii martie, mai exact pe data de 31 martie.

Aceste rezultate nu pot fi contestate, însă, cei care sunt mulţumiţi de notele obţinute pot solicita ca acestea să le fie trecute în catalog.

[ad_2]

Citește mai mult..