Wijnaldum, discret în privința transferului la FC Barcelona. Ce a spus olandezul

[ad_1]

  • WTA Miami: miercuri, 17:00, Digi Sport 2

  • Liga 2: U Craiova 1948 – Farul Constanța, marți, 19:30, Digi Sport 1

Convocat la echipa națională a Țărilor de Jos pentru debutul în preliminariile CM 2022, Wijnaldum a fost prezent la conferința de presă premergătoare jocului cu Turcia. Wijnaldum a fost întrebat despre eventuala plecare de la Liverpool la FC Barcelona:

„Mereu vor exista astfel de discuții, mereu vor fi speculații cu privire la viitorul meu. Așa cum am spus și în alte rânduri, nu am nicio noutate pentru moment, nu vă pot spune nimic”, a spus Wijnaldum, citat de Mundo Deportivo.

Presa din Anglia anunță că Wijnaldum s-a înțeles cu FC Barcelona

Georginio Wijnaldum a fost dorit de Barcelona și în vara anului trecut, odată cu numirea lui Ronald Koeman pe banca tehnică, dar situația economică a clubului nu a permis efectuarea transferului.

Mijlocașul olandez ar pleca, astfel, de la Liverpool după cinci ani, în care a câștigat Liga Campionilor, Supercupa Europei, Campionatul Mondial al Cluburilor și titlul în Premier League.

Alături de Goerginio Wijnaldum, la Barcelona ar mai putea ajunge, de asemenea fără sumă de transfer, fundașul central Eric Garcia și atacantul Sergio Aguero, cărora în vară le expiră contractele cu Manchester City.

Etichete: liverpool , transferuri barcelona , ronald koeman , georginio wijnaldum

[ad_2]

Citește mai mult..