Firea intervine în cearta dintre Alexandru și Voiculescu, după acuzațiile de trucare a datelor pandemiei: Depuneți dovezile la Parchet


Prim-vicepreședintele PSD Gabriela Firea reacționează după disputa pe Facebook dintre Violeta Alexandru și Vlad Voiculescu privind trucarea datelor pandemiei pentru organizarea alegerilor parlamentare: „Depuneți dovezile la Parchet, nu pe Facebook”, spune Firea.

„<Cifrele au fost MĀSLUITE anul trecut, pentru a se organiza alegeri!> Asta i-a scris pe Facebook ministrul Voiculescu (USR-Plus), fostei ministru V. Alexandru (PNL). Depuneți dovezile la Parchet, nu pe Facebook!”, scrie Firea pe Facebook.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

 

Fostul ministru al Muncii din guvernul Orban, Violeta Alexandru, îi reproșează lui Vlad Voiculescu, fără a-i da însă numele, modul în care comunică pe tema numărului tot mai mare de infectări din Capitală. Ea spune că declarațiile lui mai degrabă sporesc îngrijorarea decât să ajute.

Ministrul Sănătății i-a dat replica într-un comentariu la postarea respectivă. Vlad Voiculescu spune că felul în care a fost calculată rata de incidență în perioada alegerilor parlamentare i-a ridicat semne de întrebare.

„Felul <inovativ> în care a fost calculată incidenţa înainte de alegeri mi-a ridicat câteva semne de întrebare. Din calcul au fost eliminate cifrele din focare – nicăieri în Europa nu s-a mai procedat aşa. Din calculul incidenţei la 14 zile au fost <pierdute> vreo două zile. Astea sunt <artificiile> de anul trecut pe care le-am descoperit cu surprindere și mai mult decât atât.”, a răspuns Vlad Voiculescu.

Editor : Georgiana Marina



Citește mai mult..