Lazio insistă pentru Ianis Hagi. Rangers ţinteşte o afacere mare şi aşteaptă Premier League



  • WTA Miami: miercuri, 17:00, Digi Sport 2

  • Digi Sport Special, miercuri, 21:30, Digi Sport 1

A ajuns la Genk, apoi sub formă de împrumut la Rangers, care ulterior l-a cumpărat definitiv pentru 3,5 milioane de euro, conform Transfermarkt.

Lazio continuă pe pista Ianis Hagi, dar Rangers aşteaptă Premier League

Ianis a crescut din toate punctele de vedere, iar perioada imediat următoare îi poate pune în faţă o nouă mare provocare.

Italienii scriu cu Lazio nu a renunţat la ideea de a-l transfera pe fiul „Regelui”. Echipă importantă în Italia, trupa la care joacă şi Ştefan Radu l-a vrut şi în vară, iar insistenţele lui Igli Tare chiar au contribuit la decizia scoţienilor de a activa clauza de cumpărare a lui Ianis.

Publicaţia La Lazio Siamo Noi scrie că Lazio nu a renunţat nicio clipă la Ianis Hagi şi l-a monitorizat pe fotbalistul român. Ianis ar putea deveni soluţia la care să apeleze „echipa italiană, care încă nu ştie ce se va întâmpla cu Andreas Pereira şi cu Caicedo„.

Directorul sportiv al lui Lazio, Igli Tare, urmărește cu atenție evoluțiile lui Ianis Hagi, pe care a încercat să-l transfere și în vara trecută, când era încă sub contract cu Genk„, se scrie.

Ianis Hagi ar costa 10 milioane de euro în acest moment

Doar că Scoţia este mult mai aproape de Premier League, iar formaţiile din Anglia pot oferi sume mai mari pe un fotbalist de mare perspectivă cum este Ianis. 

Ianis este cotat la 10 milioane de euro și este urmărit de diverse formații din Premier League”, mai notează sursa citată.

Ianis Hagi a jucat 38 de meciuri în acest sezon pentru Rangers şi a reuşit 7 goluri și 12 pase decisive, cifre extraordinare dacă ţinem seama că de multe ori Steven Gerrard nu l-a folosit titular sau l-a scos de pe teren înainte fluierului final.

6 milioane de euro a ajuns cota lui Ianis Hagi în ianuarie 2021. Cu siguranţă valoarea sa va fi mai mare la finalul sezonului, mai ales că a contribuit la un succes memorabil în campionat pentru Rangers. Echipa cu care Hagi are contract până în 2024 a redevenit forţa de dinainte după ajunsese în Liga a 4-a.

Etichete: lazio , ianis hagi , ianis hagi transfer , igli tare



Citește mai mult..