Șarpele este simbolul vindecării. După vindecare vine întinerireaLudovic Orban spune că este dezamăgit de prim-vicepreşedintele partidului Rareş Bogdan. Întrebat în cadrul unui interviu acordat postului de televiziune Kanal D dacă Rareş Bogdan este şarpele pe care l-a crescut în partid, liderul liberal a răspuns „Nu l-am crescut eu, că era crescut”. Supărarea lui Ludovic Orban a fost declanşată de poziţiile publice exprimate de europarlamentar.

„Faptul că exprimă public astfel de puncte de vedere critice nu este corect din punct de vedere democratic, statutar și nu este normal să-ți ataci un coleg de partid care s-a purtat frumos cu tine și te-a susținut”, a spus Ludovic Orban, marți, după ce în urmă cu două luni Rareş Bogdan spunea despre şeful său de la partid că i s-a umflat capul şi că s-a crezut câinele alfa. Ulterior însă şi-a cerut scuze.

„Sunt convins că-mi va explica personal. Nu cred că o polemică în spațiul public ajută în acest moment România, cred că trebuie să ne referim la chestiuni concrete de guvernare. Dacă s-a referit la șarpe, poate Ludovic Orban s-a referit știind că medicina consideră șarpele un simbol la vindecării, sau poate s-a referit la faptul că bunul Dumnezeu i-a poruncit lui Moise să facă un șarpe de aramă, astfel încât oamenii care sunt mușcați de șerpi să se uite la el și să fie vindecați”, a spus Rareș Bogdan miercuri, la Digi24. 

„Eu nu vreau să polemizez cu Ludovic Orban în spațiul public. Eu cred o chestiune destul de simplă, că după vindecare vine relansarea, întinerirea și cred că putem face analiza vorbelor lui Ludovic Orban în această logică. Vă asigur că niciodată atunci când am criticat – și până la urmă suntem partid liberal, nu suntem PCR – nu a fost din răutate. Reacția mea nu a fost din răutate, reacțiile mele nu au făcut parte din categoria mușcăturilor veninoase, perfide, tipice practicilor medievale, nici a trădărilor fanariote”, a mai spus prim-vicepreședintele PNL.

În acelaşi interviu acordat Kanal D, Ludovic Orban a vorbit şi despre posibilitatea de a se înscrie în cursă pentru funcţia de preşedinte al României la alegerile din 2024.

Editor : G.C.Citește mai mult..