A murit Dumitru Tudor, zis „Ciorbă”. Fostul impresar avea plămânii afectați în proporție de 70%

[ad_1]

  • Liga 2: Metaloglobus – Rapid, duminică, 15:00, Digi Sport 1

  • Digi Sport Special, joi, 21:15, Digi Sport 1

Dumitru Tudor, unul dintre cei mai vechi impresari din fotbalul românesc, era internat în spital de la data de 9 martie, când a fost diagnosticat cu COVID-19.

A murit fostul impresar Dumitru Tudor, zis „Ciorbă”

La două săptămâni distanță, Dumitru Tudor a decedat la spitalul Sfântul Pantelimon, din București, anunță ProSport, care scrie că fostul om de fotbal avea plămânii afectați în proporție de 70%.

„După un an în care credeam că am scăpat de COVID, nenorocitul de carcalac m-a lovit. Să dea Dumnezeu să scap cât mai repede”, era mesajul postat de Dumitru Tudor pe Facebook, după ce a aflat că a fost depistat cu COVID-19.

dumitru tudor
Dumitru Tudor, poza pe care a pus-o pe Facebook pe 11 martie / Foto: Facebook @tudor.agentfifa

Dumitru Tudor a fost printre primii impresari români, după Revoluție. Acesta a fost jucător la echipe precum Rapid, Sportul, Delta Tulcea sau Progresul. După retragere și în paralel cu cariera de agent, „Ciorbă” a fost conducător și investitor la cluburi ca Autobuzul București, redenumită ulterior Rocar, și Rapid.

Anul trecut, în luna septembrie, familia Tudor a trecut printr-un alt moment foarte dificil. Mirela, fiica impresarului, a decedat în Franța, mai scrie sursa citată.

Etichete: deces , impresar , agent , dumitru tudor , dumitru ciorbă

[ad_2]

Citește mai mult..