Marius Marin, noul lider al României U21! „Vreau să văd câini pe teren!” Discurs în stilul lui Ionuț Radu, în vestiar

[ad_1]

  • Liga 2: Metaloglobus – Rapid, duminică, 15:00, Digi Sport 1

  • Digi Sport Special, joi, 21:15, Digi Sport 1

Au rămas în folclorul fotbalului românesc cuvintele motivatoare ale lui Ionuț Radu și modul în care căpitanul naționalei de tineret și-a încurajat coechipierii înaintea fiecărui meci de la EURO 2019 U21. Marius Marin, mijlocașul celor de la Pisa, a preluat atât banderola, cât și rolul de lider, iar discursul său i-a făcut pe tinerii „tricolori” să „muște” din Olanda la primul joc de la Campionatul European.

Marius Marin, căpitanul României U21, înaintea meciului cu Olanda U21: „Vreau să văd câini pe teren!”

Astăzi începe drumul nostru. Vreau să văd câini pe teren! Îi luăm în pressing din primul minut până în minutul 90. Avem 90 de minute, gândiți-vă că e primul și ultimul meci al vostru. Poate să ne schimbe viața tuturor.

Gândiți-vă doar la chestia asta, o țară întreagă se uită la noi, e alături de noi„, le-a transmis Marius Marin coechipierilor săi. Momentul impresionant s-a terminat cu un „Hai, România!” strigat la unison de toți cei din vestiar.

La finalul partidei, chiar pe teren, selecționerul Adrian Mutu a ținut o mini-ședință în care și-a felicitat elevii pentru jocul prestat și le-a cerut să aibă mai multă încredere în propriile forțe pentru că lucrurile frumoase de abia de acum vor veni.

Olanda e o echipă care se bate la titlu ca și voi. Ați jucat de la egal la egal, mai mult, era cât pe ce să-i batem. Aveți încredere în voi că puteți mult mai mult! Ăsta o să fie un început, o să vedeți!„, a spus Adrian Mutu.

VIDEO Discursurile lui Marius Marin și Adrian Mutu

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Etichete: adrian mutu , campionatul european de tineret , marius marin , euro 2021 u21 , romania u21 olanda u21

[ad_2]

Citește mai mult..