„Știm ce înseamnă meciul pentru țară!”

[ad_1]

  • Liga 2: Metaloglobus – Rapid, duminică, 15:00, Digi Sport 1

  • Digi Sport Special, joi, 21:15, Digi Sport 1

După 0-0 la pauză, germanii au dat lovitura în ultima jumătate de oră. Golul lui Nmecha (61′) și dubla lui Baku (66′, 73′) au stabilit scorul final al partidei.

Ungaria a început cu un eșec clar EURO 2021, dar are speranțe mari cu România: „Știm ce înseamnă meciul pentru țară!”

Pentru Ungaria, una dintre cele două țări gazdă ale turneului final, urmează meciul cu România, de sâmbătă, în care antrenorul Zoltan Gera crede că maghiarii vor avea mai multe șanse de a marca.

„Am fost obosiți în repriza secundă, dar nu pot da vina pe jucători, pentru că au făcut tot ceea ce le-am cerut. Nu am reușit să anulăm diferența dintre cele două echipă, dar după meci le-am zis băieților să ridice capul. A fost un meci cum poate nu au mai avut până acum, împotriva unor jucători din Bundesliga sau din Champions League. Învățăm din asta.

Am reușit să le facem față în prima repriză, dar nu și în a doua. Trebuie să revedem meciul. Îmi pare rău că nu am reușit să dezvoltăm atacuri mai rapide când recuperam mingea.

În schimb, am văzut că românii au făcut egal în meciul cu Olanda. Vom avea mai multe oportunități de atac contra lor. Vom analiza meciul lor și ne vom pregăti”, a declarat Zoltan Gera, selecționerul Ungariei U21, citat de site-ul Federației.

„Aștept meciul cu România pentru trei motive: știm ce înseamnă un meci ca acesta pentru țara noastră, mă bucur că voi putea juca pe Bozsik Stadium, fiind jucătorul lui Honved, și chiar sâmbătă va fi ziua mea”, a spus și mijlocașul ofensiv Norbert Szendrei, care a fost integralist cu Germania.

Grupele EURO 2021

  • Grupa A: Ungaria, Germania, ROMÂNIA, Olanda
  • Grupa B: Slovenia, Spania, Cehia, Italia
  • Grupa C: Rusia, Islanda, Franța, Danemarca
  • Grupa D: Portugalia, Croația, Anglia, Elveția

Programul României U21 la Euro 2021

  • S-a jucat: România U21 – Olanda U21 1-1
  • 27 martie, 19:00: Ungaria U21 – România U21
  • 30 martie, 19:00: Germania U21 – România U21

Clasament Grupa A, EURO 2021:

  1. Germania U21 – 3p
  2. România U21 – 1p
  3. Olanda U21 – 1p
  4. Ungaria U21 – 0p

Dacă meciurile din grupe se joacă la finalul acestei luni, fazele eliminatorii, unde se vor califica primele două clasate din cele patru grupe, sunt programate între 31 mai și 6 iunie.

Etichete: tineret , romania u21 , zoltan gera , euro 2021 , ungaria u21 , ungaria u21 – germania u21 0-3 / foto: profimedia

[ad_2]

Citește mai mult..