Mundo Deportivo a scris că Diego Costa şi-a găsit echipă. Comunicatul oficial al clubului

[ad_1]

  • Liga 2: Metaloglobus – Rapid, duminică, 15:00, Digi Sport 1

  • Liga 2: U Cluj – Petrolul, duminică, ora 15:00, Digi Sport 2

Diego Costa e liber de contract. Benfica neagă negocierile

Mundo Deportivo a relatat miercuri că Diego Costa, 32 ani, a ajuns la un acord de principiu cu echipa antrenată de Jorge Jesus înaintea viitorului sezon.

În mod neobişnuit, clubul lusitan a dezminţit această speculaţie prin intermediul unui comunicat: ”Benfica neagă existenţa unor negocieri în privinţa transferului lui Diego Costa. Clubul reaminteşte că până la finalul sezonului, întreaga sa structură profesionistă de fotbal se concentrează doar pe ultimele zece meciuri rămase din campionat şi pe finala Cupei Portugaliei”.

Diego Costa s-a despărţit de Atletico Madrid în iarnă

Costa s-a despărţit de Atletico Madrid, unde a jucat aproape 7 sezoane, în decembrie 2020, din ”motive personale”, conform clubului spaniol. El a strâns 24 selecţii şi zece goluri la naţionala Spaniei.

Spaniolul de origine braziliană a contribuit la câştigarea titlului în Spania în 2014, înainte de a se muta la Chelsea, cu care a câştigat două titluri în 2015 şi 2017.

Costa a revenit apoi la Atletico în ianuarie 2018, dar accidentările l-au împiedicat să joace mai mult de 43 meciuri în ultimele trei sezoane din La Liga, în care a marcat 12 goluri. Concurenţa pe postul său a crescut şi mai mult după sosirile lui Joao Felix şi Luis Suarez.

Benfica ocupă locul trei în Primeira Liga, la 13 puncte în urma liderului Sporting Lisabona, şi va juca finala Cupei Portugaliei pe 23 mai contra echipei SC Braga.

Etichete: atletico madrid , benfica lisabona , diego costa

[ad_2]

Citește mai mult..