Ministrul Muncii, Raluca Turcan, a participat la o acțiune de împădurire în Sibiu


Ministrul Muncii, Raluca Turcan, a fost prezentă, sâmbătă, la o acţiune de împădurire în judeţul Sibiu. La această acțiune de împădurire au fost plantaţi în jur de 1.300 de puieţi de gorun şi pin.


In articol:


O zi de primăvară în aer liber, între prieteni şi cu gândul la natură- asta au pregătit pentru astăzi neobosiţii voluntari PNL Sibiu, Echipa Galbenă, împreună cu Ocolul Silvic Tălmaciu şi Primăria Tălmaciu.

Nu departe de oraş, pe dealurile de la poalele Munţilor Lotrului, am participat la plantarea a 1.300 de puieţi de gorun şi pin- parte dintr-o viitoare pădure care la rândul său va deveni parte din ceea ce România are ambiţia să îndeplinească: 40% suprafaţă împădurită”, a anunțat, sâmbătă, pe pagina sa de Facebook, Raluca Turcan.

Raluca Turcan s-a implicat într-o acțiune de împădurire în județul Sibiu, alături de alți locuitori din zonă

Mnistrul Muncii a declarat că la acest eveniment au mai participat și ”sibieni al căror ataşament pentru comunitate şi pentru oamenii care trăiesc în ea a fost demonstrat încă o data”.

Ministrul Muncii, Raluca Turcan, a participat la o acțiune de împădurire în Sibiu. Sursa foto: Facebook Raluca Turcan

”I-am însoţit deseori în misiunile lor la instituţiile de ocrotire socială, în acţiuni de sprijin destinate persoanelor vulnerabile, în proiecte umanitare”, a mai scris Raluca Turcan.

Citeste si: Ce reacții adverse pot provoca vaccinurile COVID-19 aprobate în România: Pfizer, Moderna, Astrazeneca și Johnson and Johnson




Citește mai mult..