O regretabilă eroare. Facem verificări



Purtătorul de cuvânt al Poliției Suceava, Ionuț Epureanu, a spus la Digi24 că este regretabilă situația generată de fotografia care însoțea un comunicat oficial, în care un profesor apare cu o mască desenată pe față.

„Situația este regretabilă. La IPJ am dispus verificări de vineri. Facem verificări pe mai multe paliere. La activitatea respectivă s-au făcut fotografii de către organizator – din partea IPJ – de profesori și elevi, peste 100 de imagini fiind centralizate.

Am vrut să le promovăm în presă. Dintr-o regretabilă eroare, unele nu erau conforme cu natura activității. Probabil a fost și o greșeală a colegilor. Nu știm dacă e o gafă a unui angajat al Poliției sau o glumă proastă a unui elev”, a spus Epureanu.

El a adăugat că în alte fotografii în care apare profesorul respectiv, acesta purta mască.

„Aici apare paradoxul, în alte 3 – 4 fotografii, același profesor poartă mască, regulamentar. Luăm în calcul ca la un anumit moment să nu o fi purtat”, a conchis purtătorul de cuvânt al Poliției Suceava.

Ca să ascundă faptul că un profesor nu purta mască în sala de clasă, cineva s-a gândit să i-o deseneze pe calculator. Mai multe fotografii au fost făcute publice, fiind date presei de către reprezentanții Inspectoratului Județean de Poliție Suceava.

Inspectorul școlar județean Suceava, Grigore Bocanci, a declarat la Digi24 că este o situație regretabilă și că trebuie văzut din ce motiv nu purta mască profesorul respectiv.

 

Editor : G.M.



Citește mai mult..