Profesor cu o mască desenată pe față. Fotografia editată a însoțit un comunicat al IPJ Suceava privind o acțiune în școli

[ad_1]

Situație penibilă la Suceava, unde, ca să ascundă faptul că un profesor nu purta mască în sala de clasă, cineva s-a gândit să i-o deseneze pe calculator. Mai multe fotografii au fost făcute publice, fiind date presei de către reprezentanții Inspectoratului Județean de Poliție Suceava.

Potrivit presei locale, masca a fost desenată pe fața unui cadru didactic, acest lucru fiind observat într-o fotografie transmisă presei de IPJ Suceava pentru a ilustra un comunicat privind activități de prevenire a delicvenței juvenile.

Fotografia este realizată într-o sală de clasă, iar celelalte persoane aflate în încăpere poartă mască de protecție. Lângă profesor se află o polițistă, care poartă mască.

IPJ Suceava a transmis presei, vineri, un comunicat de presă în care anunță că peste o mie de elevi au beneficiat de activități de prevenire a delicvenței juvenile în cadrul unei acțiuni realizată de Biroul Siguranță Școlară din cadrul instituției. Activitățile au avut loc în licee și colegii din mediul rural și urban al județului Suceava.

Inspectorul școlar județean Suceava, Grigore Bocanci, a declarat la Digi24 că este o situație regretabilă și că trebuie văzut din ce motiv nu purta mască profesorul respectiv.

„Masca desenată este o situație penibilă. IPJ ar trebui să facă o anchetă”, a spus inspectorul școlar.

El a adăugat că nu știe de unde au apărut aceste fotografii  sau dacă ar fi fost trucate.

Bocanci a afirmat că urmează să ia legătura cu directorul școlii să vadă ce s-a întâmplat.

IPJ Suceava nu a transmis un punct de vedere privind această siuație.

Editor : Georgiana Marina

[ad_2]

Citește mai mult..