Scandal între băieții din casa Puterea dragostei! Cine a sărit la bătaie?

[ad_1]

Certurile între concurenți sunt la ordinea zilei în casa Puterea dragostei! Un scandal fără precendent a izbucnit în casa băieților de această dată. Cine a iscat conflictul dintre băieți și ce au de împărțit aceștia?


In articol:


Conflict uriaș în casa băieților de la Puterea dragostei!Cine este concurentul care a avut un comportament violent?


Băieții din casa Puterea dragostei au un scop bine stabilit, si anume să lupte pentru a-și găsi o viitoare iubită în casa iubirii. Însă lucrurile au scăpat de sub control și au trecut la gesturi agresive. Spiritele s-au încins odată cu izbucnirea conflictului între Radu. Alex Stoica și alte fete din casa dragostei.

Scandal între băieții din casa Puterea dragostei! Cine a sărit la bătaie?

Într-un moment de gelozie, Radu nu s-a mai putut abține și a izbucnit, atfel a sărit la bătaie încercând să-l atace pe unul dintre rivalii săi.
În ultima vreme lui Radu îi atrage atenția în mod deosebit, cântareata Seya, atfel acestuia nu i-a convenit faptul că unii dintre concurenții au intervenit în discuția lui cu fata de care îi place.

Seya: Niciunul din casa este nu este hotărât, așa că nu pueți să îmi spuneți mie că sunt nehotărâtă. Așa că nu puteți să îmi spuneți mie că nu sunt eu nehotărâtă, cum sunteți voi așa sunt și eu!, afirmă Seya la adresa concurenților.

Radu: Hai mă zi cu ce am denigrat-o!

Alex Stoica: Cum ai vorbit cu ea! Care e atitudinea ta de bărbat?

Scandal între băieții din casa Puterea dragostei! Cine a sărit la bătaie?

Radu: Ești papagal, nu te apropia de mine!

Alex Stoica: Ești un fătălău, nu știi să te duci la fete!

Cazi: Nu mă mai critica pe ce face..**! Ia-ți ecusonul și umblă printre noi, că tu le știi pe toate! Vezi că dau din casă!, a izbucnit și Cazi.

„O să vorbesc și eu la fel de urât”

Totul a început în urma unor neînțelegeri aprinse cu Aya. Radu și Alex Stoica s-au implicat și ei inițial în discuții, dar lucrurile au degenerat atunci când Andrei Luca și Marinescu s-au luat la ceartă.

Citeste si: Nicos și Meda de la „Puterea Dragostei” s-au despărțit?! „Îmi caut iubită!”

Orgoliile băieților sunt tot mai aprinse, iar lupta pentru inima fetelor este deseori uitată în favoarea bătăliei pentru aceste orgolii

Fetele încearcă deseori să intervină în scandalurile din casa băieților, dar de cele mai multe nu reușesc să-i stăpânească, astfel devenind și mai vulgari.

Scandal între băieții din casa Puterea dragostei! Cine a sărit la bătaie?

Discuția dintre Andrei și Cristi Marinescu

Aya: „Nu!”

Andrei Luca: „Nu? Bine, o să mă fac eu!„

Cristian Marinescu: „O să vorbesc și eu la fel de urât”

Andrei Luca: „Vorbește,

mă! Vrei să vin acolo să vorbim? Vorbim cum vrei tu?”

Cristian Marinescu: „Crezi că mă intimidezi?”

Citeste si: Ce spune mama lui Jador, chiar de ziua fiului ei, aflat în Republica Dominicană: „Nu puteam să respir fără el. Este sufletul meu!”

[ad_2]

Citește mai mult..