VIDEO-Tânără rămasă fără drept de a practica videochat timp de doi ani

[ad_1]

O decizie fără precedent luată de magistraţii din Iaşi tulbură industria videochatului. O tânără a primit interdicţie să se mai dezbrace pe Internet.


In articol:


Tânăra de 26 de ani a fost abordată de un om de afaceri francez pe un site pentru adulți. Ulterior, au început să discute în privat, însă femeia s-a gândit că ar putea obține și mai mulți bani de la cel care o plătea să se dezbrace în fața camerei,

așa că a salvat mai multe fotografii cu bărbatul în ipostaze indecente și a început să-l șantajeze.

Timp de 7 luni, l-a amenințat pe francez că imaginile vor ajunge la membrii familiei dacă nu îi virează în cont mai multe sume de bani.

Bărbatul a cedat presiunilor și i-a trimis câteva sute de euro însă între timp a anunțat și autoritățile. Magistrații din Iași au luat o decizie fără precedent în cazul tinerei videochatiste.

„Instanța îi aplică inculpatei pedeapsa complementară a interzicerii exercitării dreptului de a practica activități de expunere, în direct sau înregistrate, adresate unui public sau unui individ, prin tehnologia informațiilor și comunicațiilor, a unor comportamente ori discuții sexuale explicite, pe o perioadă de doi ani”, informează tribunalul.

O tânără care făcea videochat, interzisă pe Internet de judecători

În plus, locuinţa tinerei a fost percheziţionată, iar fata a fost trimisă în judecată.

Prima instanţă a decis ca aceasta sa fie condamnata la un an și 6 luni de închisoare cu suspendare pentru șantaj.

„Pe lângă faptul ca trebuie sa ii înapoieze banii omului de afaceri francez, tanara trebuie acum sa-i plateasca acestuia si daune morale de o mie de euro. In plus, oamenii legii i-au confiscat telefonul, iar judecatorii au decis ca femeia sa presteze si 90 de zile de munca in folosul comunitatii”, relatează corespondentul Kanal D la Iași.

Românii, campioni la videochat în lume

Statisticile arată că, de departe, suntem campioni la videochat în întreaga lume. Peste 100 de mii de tinere din România aleg să se dezbrace în faţa camerelor, iar profitul din spatele acestei afaceri de nişă este unul uriaş.

Afacerea este legală atât timp cât tinerele sunt majore şi nu fac lucruri împotriva voinţei lor.

 

 


[ad_2]

Citește mai mult..