Ce operație estetică și-a făcut Ana Maria Lintaru de la Puterea Dragostei?

[ad_1]

Fosta concurentă de la Puterea dragostei, Ana Maria Lintaru a ajuns pe mâinile doctorului estetician. Blondina prin clipe de coșmar, suferind un accident în zona feței. Cât a costat-o intervenția chirurgicală? Fanii vor rămâne uimiți!


In articol:


De ce a apelat Ana Maria Lintaru de la Puterea Dragostei la o operație estetică?

Blondina a avut o experiență neplăcută, în zona nasului, în urmă cu un an. Aceasta a ajuns, recent, pe mâinile medicilor esteticieni, după ce a avut un accident banal la nas.

Ar putea părea amuzant sau ridicol, dar fosta concurenta de la Puterea dragostei s-a lovit în zona nasului ciocnindu-se de o ușă de sticlă pe care nu a observat-o.

Lovitura, a fost destul de dureroasă pentru Ana Maria. Nasul i s-a învinețit și, potrivit spuselor femeii, s-a strâmbat. Acesta ar fi fost motivul pentru care vedeta a ajuns în sala de operație, lăsându-se pe mâna medicilor esteticieni pentru a-și remedia simetria feței.

Citeste si: Denisa de la „Puterea Dragostei”- apariție incendiară pe Instagram. Cum și-a serbat ziua de naștere

Ana Maria Lintaru, detalii pentru fani despre operația estetică 

Astfel, de câteva zile, Ana Maria Lintaru de la Puterea Dragostei se află internată la spital, acolo unde se recuperează după intervenția estetică. Operația la nas a costat-o pe blondina peste 3500 de euro, dar ea consideră că a meritat fiecare bănuț.

Ce operație estetică și-a făcut Ana Maria Lintaru de la Puterea Dragostei?

Ana Maria Lintaru a răspuns la o sesiune de întrebări ale fanilor, pe profilul de Insagram, cu privire la operația estetică pe care și-a făcut-o recent. Aceasta le-a dat fanilor ei mai multe detalii despre cum se simte după operație, ce sumă a costat-o și după cât timp crede că se va recupera.

„Până acum nu m-am învinețit, o să vedem mâine ce va fi. În principiu am vrut să scap doar de cocoașă, dar m-am lăsat pe mâna medicului și cred că va fi un născut tare reușit”, a declarat concurenta de la Puterea Dragostei, de pe patul de spital.

Citeste si: Mădălina de la Puterea dragostei a fost cerută de soție de George! Cum arată inelul? (VIDEO)

[ad_2]

Citește mai mult..