”E o regulă de bază”. Mario Camora, criticat după România

[ad_1]

  • Media: Fotbal Club, luni, 19:30, Digi Sport 1

  • Media: Digi Sport Special, luni, 21:30, Digi Sport 1

După meci, fostul internațional Ciprian Marica a transmis că Mirel Rădoi a greșit prin titularizarea lui Mario Camora, cel care a făcut greșit pasul la ofsaid la golul Germaniei, semnat de Serge Gnabry din pasa lui Leroy Sane. 

Mario Camora, criticat după meciul cu Germania

Am avut șanse pe final, am trecut aproape de un rezultat mare. Nemții parcă au jucat un meci amical, au jucat relaxat, cu răbdare în costrucție. Camora n-a fost cea mai inspirată alegere a lui Mirel Rădoi.

Pe mingi libere, nu ieși la ofsaid, e o regulă de bază. Formula din partea secundă, cu Toșca fundaș stânga, putea fi cea de început. Cred că puteam obține mai mult cu o altă abordare”, a declarat Ciprian Marica, la ProTV.

După înfrângerea cu Germania, România este pe locul patru în grupa J, cu trei puncte, la egalitate cu Macedonia, care are golaveraj superior, și la trei lungimi în spatele Armeniei, care a produs surpriza în această rundă, 2-0 cu Islanda, și selecționata lui Joachim Low, cu maximum de puncte.

Pentru România urmează meciul cu Armenia, formație care are șase puncte după primele două meciuri, 1-0 cu Liechtenstein și 2-0 cu Islanda, programat miercuri, de la 19:00.

Etichete: ciprian marica , romania – germania , mirel radoi , mario camora , preliminariile campionatului mondial

[ad_2]

Citește mai mult..