Fiesta de la Budapesta! Cum au sărbătorit tricolorii din naționala României U21 victoria cu Ungaria

[ad_1]

  • Liga 2: Metaloglobus – Rapid, duminică, 15:00, Digi Sport 1

  • Liga 2: U Cluj – Petrolul, duminică, ora 15:00, Digi Sport 2

Tricolorii mici au declanșat fiesta la Budapesta, chiar pe gazon, imediat cum partida s-a încheiat.

În frunte cu căpitanul Marius Marin, cel care i-a taxat pe jucătorii maghiari, pentru că i-au făcut țigani în timpul partidei, fotbaliștii selecționați de Adrian Mutu au sărbătorit pe ritmurile celebrei melodii Ciuleandra.

Galerie Foto

VIDEO cu fiesta tricolorilor din naționala României U21 de la Budapesta

Calculele calificării României în sferturile Euro U21. ”Tricolorii” pot ieși din grupă chiar și cu o înfrângere cu Germania

La finalul etapei a doua a fazei grupelor, Germania este lider în grupa A, cu patru puncte și golaveraj 4-1. Pe locul doi este România, cu patru puncte și golaveraj 3-2, în timp ce Olanda, care, spre deosebire de ultima clasată Ungaria, păstrează încă șanse de calificare, este pe trei, cu două puncte și golaveraj 2-2.

Astfel, România se va califică în mod cert în sferturile turneului final, evident, cu o victorie în ultima rundă, când întâlnește Germania, joc programat marți, de la ora 19:00, indiferent de rezultatul celuilalt meci din grupă. În acest caz, selecționata lui Adrian Mutu ar face șapte puncte, două peste cele cinci pe care le poate acumula Olanda dacă obține o victorie cu Ungaria.

Calculele calificării României în sferturile Campionatului European de tineret

România poate ieși din grupă și cu o remiză în fața Germaniei, însă are nevoie să marcheze de cel puțin două ori. La 0-0, s-ar face un clasament în trei, iar ”tricolorii” ar fi eliminați, dacă Olanda bate Ungaria, din cauza golaverajului general inferior în comparație cu al nemților. În cazul unui 1-1, România s-ar califica doar dacă Olanda câștigă partida cu Ungaria cu 1-0.

În cazul unei înfrângeri în ultima etapă în fața Germaniei, șansele României la calificare nu sunt zero, însă pentru accederea în sferturi este nevoie ca Olanda să piardă sau să remizeze cu Ungaria.

Clasamentul Grupei A de la Euro U21, înaintea ultimei etape:

 

Sferturile de finală ale Campionatului European de Tineret încep peste două luni

Turneul final al acestui Campionat European, găzduit de Ungaria, unde se joacă grupa României, și Slovenia, se dispută într-un format total atipic.

Dacă faza grupelor se desfășoară între 24 și 31 martie, sferturile de finală, unde vor accede primele două clasate din fiecare dintre cele patru grupe, vor debuta peste două luni, pe 31 mai, urmând ca jocurile eliminatorii să se dispute până pe 6 iunie.

Etichete: romania-germania u21 , romania euro 2021 u21 , romania ungaria u21 , calcule calificare romania u21

[ad_2]

Citește mai mult..