”Incredibil!”. Reacția lui Mircea Lucescu după ce-a primit cadoul de la fanii DDB. Decizia pe care a luat-o imediat

[ad_1]

  • Liga 2: Metaloglobus – Rapid, duminică, 15:00, Digi Sport 1

  • Liga 2: U Cluj – Petrolul, duminică, ora 15:00, Digi Sport 2

În semn de recunoștință pentru ajutorul dat, fanii lui Dinamo i-au pregătit un cadou special lui Mircea Lucescu, pe care i lau oferit la dineul oficial. Reputatul tehnician a primit un tablou imens cu portretul său și cu sigla lui Dinamo așezată într-un colț.

Extrem de emoționat, Mircea Lucescu a decis pe loc ca tabloul să facă drumul retur la București și a explicat și de ce.

Reacția lui Mircea Lucescu după ce-a primit cadoul de la fanii DDB. ”Să fie pus la noul stadion de la Dinamo!”

Galerie Foto

”Incredibil!”, a spus Lucescu în momentul în care a primit cadoul. ”Il Luce” chiar s-a aplecat pentru a analiza cu atenție tabloul. 

”În numele suporterilor, prezenți în programul DDB, vă oferim acest cadou și vă urăm multă sănătate bucurii, viață lungă”, i s-a urat lui Mircea Lucescu de către reprezentanții fanilor, dar și de Marin Hîldan, tatăl regretatului Cătălin Hîldan, și de Costel Orac, prezenți la eveniment. La dineu a participat, printre alții, și antrenorul bucureștenilor, Gheorghe Mulțescu.

Tehnicianul lui Dinamo Kiev a spus că-și dorește ca acest tablou să fie pus pe holurile noului stadion Dinamo, aflat încă în stadiul de proiect.

”Primesc cu foarte mare drag cadoul, dar îl fac cadou lui Dinamo și stadionului de la Dinamo. Așa că-l luați și-l duceți la București pentru a fi donat noului stadion. Pentru că o foarte mare parte futbolistică a vieții mele mi-am petrecut-o alături de acest club și e normal să fiu alături de voi

Să fie pus pe holuri la noul stadion. face parte din istoria acestui club”, a mai spus Lucescu.

Mircea Lucescu: ”Îmi aduc aminte de poza asta. Orac tremura de frică!”

Mircea Lucescu și-a adus aminte de fotografia care a fost expusă în tablou.

”Îmi aduc aminte de poza asta. Exigent antrenor am fost. După figură realizezi asta (n.r. – râde). Atunci când mă uitam la Costel Orac, cred că tremura de frică. Glumesc!

Este o mare surpriză”, a mai spus Mircea Lucescu.

Peste 30.000 de bilete virtuale au fost vândute pentru acest meci disputat în Ucraina, dar organizat de bucureșteni. În urma încasărilor, datoria pe care Dinamo o mai avea a scăzut la 106.500 de euro. Această sumă trebuie plătită până pe 31 martie, pentru ca Dinamo să obțină licența.

VIDEO cu momentul în care Mircea Lucescu a primit cadoul din partea celor de la DDB

Etichete: catalin hildan , cadou mircea lucescu , dinamo dinamo kiev amical , dinamo kiev dinamo 3-0

[ad_2]

Citește mai mult..