LISTA. Cluburi cunoscute din București, închise în urma controalelor. Amenzile primite pentru încălcarea restricțiilor

[ad_1]

Trei cluburi cunoscute din Capitală au fost închise în urma controalelor făcute de poliţişti, jandarmi şi inspectori ai Direcţiei de Sănătate Publică Bucureşti, pe motiv că nu au respectat măsurile de prevenire a răspândirii infecţiei cu noul coronavirus. 

Proprietarii clubului LOFT au primit trei sancţiuni în valoare de 42.000 de lei, iar DSP a dispus suspendarea activităţii pentru 30 de zile.

Au fost verificate şi terasele din parcul Herăstrău. Casa di David va avea activitatea suspendată pentru 30 de zile, după trei sancţiuni în valoare de 48.000 de lei.

De asemenea, clubul Bamboo va fi închis pentru 30 de zile.

În urma controalelor din parcul Herăstrău au fost date zece sancţiuni agenţilor economici în valoare de 113.000 de lei şi au fost sancţionate 53 persoane cu amenzi în valoare de 34.000 de lei.

Citește și:

OFICIAL. Lista noilor restricții decise pentru București. Măsurile se aplică de duminică

Georgian Drăgan, purtător de cuvânt al IGPR: „În Sectorul 1, la o societate comercială au fost aplicate mai multe sancțiuni contravenționale și la celelalte urmează să se ia și alte măsuri. În sectorul 2 o societate funcționa fără autorizație, a primit amendă. DSP va suspendă activitatea. Intră în vigoare noile restricții. Structurile vor fi suplimentate pentru prevenirea  răspândirii virusului.”

Citește și:

O petrecere ilegală dintr-un club din Sectorul 2 al Capitalei a fost oprită. Autoritățile au suspendat activitatea localului

Ionuţ Ioana, comisar-șef la Poliția sectorului 1: „S-a acționat și în zona teraselor, dacă vorbim în special de zona de nord a Capitalei, în special parcul Herăstrău.  Au fost agenți economici care nu au înțeles să respecte regulile din pandemie și au fost aplicate mai multe sancțiuni contravenționale. Au fost aplicate repetat sancțiuni atât de Poliția Cpitalei, cât și de DSP și Jandarmerie”.

 

Editor : G.M.

[ad_2]

Citește mai mult..