”Nu-i plăcea lui că eu jucam”



  • Media: Fotbal Club, luni, 19:30, Digi Sport 1

  • Media: Digi Sport Special, luni, 21:30, Digi Sport 1

Fotbalistul născut în Germania din părinți români, care a jucat trei partide pentru România, toate în 2009, și-a reamintit că Gigi Becali, patronul echipei FCSB, a fost unul dintre cei care au contestat vehement convocarea sa la prima reprezentativă.

Max Nicu, amintiri din perioada în care a jucat pentru echipa națională a României

La echipa națională primești o cu totul altă atenție decât la o echipă de club. Iar în România acest lucru este chiar mai accentuat decât în Germania, Odată au venit părinții mei să mă viziteze la hotel și opt cameramani au alergat după mama mea pe stradă, nu le păsa că ea nu voia să vorbească.

Lui Gigi Becali, patronul Stelei București (n.r. FCSB), nu îi plăcea lui deloc că eu jucam la echipa națională. A zis ”nu are el treabă aici”. Ar fi vrut mai degrabă să vadă jucătorii de la echipa lui la națională”, a declarat Maximilian Nicu, într-un interviu acordat Der Tegesspiegel.

Maximilian Nicu a evoluat la echipa națională a României în trei meciuri, 1-2 cu Austria și 1-1 cu Franța în preliminariile Campionatului Mondial din 2010 și 1-0 cu Ungaria, într-un joc de pregătire, toate în 2009.

Fostul mijlocaș a ajuns la prima reprezentativă chiar în momentul în care traversa una dintre cele mai bune perioade profesionale din carieră, fiind jucător de bază la Hertha Berlin, în Bundesliga, însă la echipa națională evoluțiile sale, în puținele șanse pe care le-a primit, au fost sub așteptări.

Etichete: gigi becali , maximilian nicu



Citește mai mult..