Scandal la înmormântarea renumitei cântărețe Cornelia Catanga. Ce afirmații a făcut Aurel Pădureanu?

[ad_1]

Aurel Pădureanu, soțul Corneliei Catanga, a izbucnit într-un moment de durere și s-a certat cu oamenii prezenți la înmormântarea regretatei artise. în Cimitirul Ghencea 1 din Capitală. Ce afirmații a făcut Aurel Păduraru la mormântul artistei? „Să mă împuște cu poliția!”


In articol:


Aurel Pădureanu, scandal la înmormântarea Corneliei Catanga: „Să mă împuște cu poliția”

Durerea pe care o simt Aurel și Alex Pădureanu pentru regretata artistă Cornelia Catanga, este nemărginită. Iar uneori, această durerea ne poate duce în culmea disperării, și nu mai putem conștientiza propriile vorbe.

Aurel Pădureanu și fiul său Alexandru, au trecut prin cele mai grele momente din viața lor la mormântul Corneliei Catanga.

Soțul reginei muzicii lăutărești a refuzat să o înmormânteze pe Catanga înainte ca toți prietenii și cunoscuții artistei să vină la mormântul acesteia și să-și ia rămas bun de la ea.

Scandal la înmormântarea renumitei cântărețe Cornelia Catanga. Ce afirmații a făcut Aurel Pădureanu?

Aurel Pădureanu a fost revoltat asupra condițiilor speciale în care a fost nevoit să organizeze înmormântarea soției sale, din cauza restricțiilor impuse de pandemia de COVID-19.
Soțul Corneliei Catanga s-a certat, câteva minute, cu toți cei prezenți în Cimitirul Ghencea din Capitală, furios fiind de faptul că nu i-a putut oferi o înmormântare demnă de o regină a muzicii lăutărești, femeii cu care a trăit maibine de 33 de ani.

„Trebuie să aibă o slujbă. O să stau aici până diseară, să vină lumea. Să vină presa, televiziunea și nu o îngrop până nu vin toți care au cunoscut-o.
Nu plec de aici din cimitir! Doar nu o veni Poliția să mă împuște.

Poți fi pozitiv. Aici dacă ai strănutat și tușit puțin ești bolnav de COVID. Nu mai pot, vă rog să mă credeți, deja sunt terminat”, a spus profund revoltat Aurel Pădureanu, potrivit spynews.ro.

Scandal la înmormântarea renumitei cântărețe Cornelia Catanga. Ce afirmații a făcut Aurel Pădureanu?

Citeste si: Cât de afectată este Nicole Cherry, nepoata Corneliei Catanga, de deceseul artistei. Ce a postat tânăra

Alex Pădureanu, fiul artistei Corneliei Catanga, mărturisiri cutremurătoare despre înmormântarea mamei sale

Fiul reginei muzicii lăutărești, Cornelia Catanga, este cuprins de durere și încă poate realiza faptul că mama lui a plecat dintre noi, pentru totdeauna, în lumea veșnică.

Alex Pădureanu regretă faptul că nu i-a putut oferi mamei sale o înmormântare creștinească, unde toți apropiații, prietenii și admiratorii artistei să poată veni să-și ia rămas bun.

Scandal la înmormântarea renumitei cântărețe Cornelia Catanga. Ce afirmații a făcut Aurel Pădureanu?

„Am vrut să o înmormântăm pe mama mâine dar nu s-a putut. Așa că suntem la groapă și într-o oră o înmormântăm. Ne-a dat-o în coșciug sigilată. O înmormântăm fără coroane și flori. Acum i-am cumpărat o coroană. Atât are mama pe ultimul drum”, a afirmat Alexandru Pădureanu, fiul Corneliei Catanga, conform playtech.

Citeste si: Ultimul mesaj trimis de către Alex Pădureanu pentru mama sa Cornelia Catanga: „Tinerețea mea, vreau să spun că te iubesc mult!”


[ad_2]

Citește mai mult..