Video Exclusiv | Scandal de mită în Liga 2

[ad_1]

  • Liga 2: Metaloglobus – Rapid, duminică, 15:00, Digi Sport 1

  • Liga 2: U Cluj – Petrolul, duminică, ora 15:00, Digi Sport 2

Fostul mare arbitru este absolut convins că ”centralul” Sorin Andrei Antonie (40 de ani), cel care va oficia azi la partida CS Mioveni – Aerostar Bacău, din etapa a 21-a din Liga 2, ultima a sezonului regulat, ar fi fost ademenit cu suma de 5.000 de euro de către un apropiat de-ai Petrolului pentru a-i avantaja pe moldoveni.

Ion Crăciunescu știe care este situația financiară a arbitrului: ”Familia lui și el o duc foarte bine!”

Crăciunescu susține că Antonie provine dintr-o familie înstărită și că face parte din categoria persoanelor incoruptibile.

”Nu cred că s-a dus cu banii pe stradă. Eu îl cunosc pe arbitrul respectiv. Din punct de vedere al încrederii, ăsta nu are nevoie de bani. Are o situație financiară foarte bună. Familia lui și el o duc foarte bine.

Dacă ai știi că e unul care ia, atunci încerci, dar ăsta nu e maleabil din acest punct de vedere, pentru că este foarte corect.

Sunt lucruri extrem de grave, pentru că e vorba de libertatea ta, nu de viața de arbitru. De a mai fi sau nu în libertate, asta contează cel mai mult”, a spus Crăciunescu, prezent în studioul emisiunii Digi Sport Matinal.

În plus, Crăciunescu a mai spus că un astfel de caz trebuie foarte bine instrumentat.

”Dacă este o sumă așa de importantă, această judecată merge direct la Parchet. Dar, probele trebuie să fie foarte clare ca să se meargă mai departe.

Dacă există o simplă declarație, care nu poate fi probată sau dacă organele statului nu s-au folosit de instrumentele pe care le au la dispoziție, atunci va fi greu de demonstrat ceva.

Sunt niște etape care trebuie parcurse”, a mai spus Crăciunescu, la Digi Sport.

VIDEO cu Ion Crăciunescu despre scandalul mita din Liga 2

Etichete: ion craciunescu , scandal mita liga 2 , scandal mita petrolul

[ad_2]

Citește mai mult..