Marius Marin, urmărit de Parma și alte trei cluburi din Serie A! Când ar putea face pasul de la Pisa

[ad_1]

  • Media: Fotbal Club, luni, 19:30, Digi Sport 1

  • Media: Digi Sport Special, luni, 21:30, Digi Sport 1

Conform italienilor de la Seriebnews, patru cluburi din Serie A, Parma, unde joacă Dennis Man și Valentin Mihăilă, Bologna, Genoa și Sampdoria s-au interesat de mijlocașul central român.

Marius Marin, urmărit de patru cluburi din Serie A

Sursa citată anterior transmite că Parma este clubul cu cele mai serioase intenții în ceea ce privește un transfer în vară al lui Marius Marin, o influență în acest sens având și Valentin Mihăilă și Dennis Man, care au început să aibă prestații apreciate în Serie A.

Totuși, o eventuală ofertă făcută de Parma pentru Marius Marin în vară depinde de menținerea echipei, penultima clasată după 28 de etape, în Serie A.

Marius Marin a făcut pasul în Italia la 18 ani, în 2016, când Sassuolo l-a transferat, pentru echipa Primavera, de la ACS Poli Timișoara. După trei în care a fost legitimat la Sassuolo, timp în care a fost și împrumutat la Catanzaro și Pisa, formația toscană a decis să-l achiziționeze definitiv, pentru 400.000 de euro.

În această stagiune, Marius Marin a evoluat în 27 de partide pentru Pisa, formație clasată pe locul 9 în Serie B, în toate competițiile, reușind trei pase decisive.

Etichete: parma , transferuri serie a , marius marin , oferte marius marin

[ad_2]

Citește mai mult..