Poziția ideală a lui Nicolae Stanciu: „Eu acolo îl văd!” Cine ar putea evolua lângă Răzvan Marin în meciul cu Armenia

[ad_1]

  • Media: Fotbal Club, luni, 19:30, Digi Sport 1

  • Media: Digi Sport Special, luni, 21:30, Digi Sport 1

România se află în fața ultimului meci al primei părți din preliminariile Campionatului Mondial din 2022, cel cu Armenia. Tricolorii au învins Macedonia de Nord (3-2) și s-au înclinat în fața Germaniei (0-1). În ambele jocuri, Nicolae Stanciu, jucător cu un potențial ofensiv uriaș, a fost folosit în tandem cu Răzvan Marin, în compartimentul median, cu sarcini preponderent defensive. 

Jerry Gane: „Pe Stanciu îl văd în spatele vârfului, e mult mai eficient în jumătatea adversă”

În ciuda acestui fapt, Nicolae Stanciu a avut una dintre cele mai mari șanse de a marca în poarta lui Manuel Neuer, în ultimele minute de pe Arena Națională.

Jerry Gane, fostul colaborator al lui Cosmin Contra la echipa naționala, consideră că Stanciu ar trebui utilizat în spatele vârfului, unde, din punctul său de vedere, dă cel mai bun randament. Lângă Răzvan Marin, la meciul cu Armenia, fostul tehnician de la Dinamo, consideră că Alexandru Cicâldău ar putea reprezenta o soluție viabilă.

Noi l-am folosit și acolo, și în 4-3-3, unul dintre interi și în 4-2-3-1, în spatele vârfului, acolo unde-l văd de fapt, mai aproape de poartă. Stanciu e mult mai eficient în jumătatea adversă. El evoluează la un nivel înalt în ultimii ani.

Cu Macedonia de Nord a fost mai bine, dar cu Germania, e greu. E greu să găsești un jucător cu realizări pe faza ofensivă. Chiricheș nu poate fi mijlocaș defensiv. Eu cred că Rădoi va schimba 4-5 jucători, nu poți să joci cu aceiași jucători două meciuri, e nevoie de prospețime.

În locul lui Stanciu, lângă Marin, ar putea intra Cicâldău, tot cu profil ofensiv, poate Crețu„, a declarat Jerry Gane, la emisiunea Fotbal Club.

  • 8 goluri în ultimele 6 jocuri în tricoul celor de la Slavia Praga a reușit Nicolae Stanciu înainte de convocarea la echipa națională.
  • Pentru România urmează meciul cu Armenia, formație care a învins Liechtenstein cu 1-0 și Islanda, 2-0, programat miercuri, de la 19:00.

Etichete: jerry gane , nicolae stanciu , preliminarii cm 2022 , mijlocas romania

[ad_2]

Citește mai mult..