Real Madrid a ieșit din cursa pentru transferul lui Ronaldo, dar portughezului îi rămân deschise două uși importante

[ad_1]

  • Media: Fotbal Club, luni, 19:30, Digi Sport 1

  • Media: Digi Sport Special, luni, 21:30, Digi Sport 1

Chiar și Zinedine Zidane antrenorul grupării din Primera a alimentat informațiile, însă publicația Goal.com, care citează Deportes Cuatro, susține că portughezul nu va reveni pe Santiago Bernabeu. Cel puțin, nu în această vară.

„Real Madrid nu-l dorește pe Ronaldo”

„Real Madrid nu-l dorește pe Cristiano Ronaldo. Țintele principale rămân Kylian Mbappe și Erling Haaland. Manchester United și Pari Saint-Germain sunt interesate de starul portughez”, scrie Goal.com.

În vârstă de 36 de ani, atacantul portughez e cotat la 50 milioane de euro, iar în acest sezon a marcat 23 de goluri în 24 de meciuri pentru Juventus Torino.

Ce a spus Zidane despre revenirea lui Ronaldo la Real Madrid

De obicei rezervat când vine vorba de posibile transferuri la Real Madrid, Zinedine Zidane a lăsat ușa deschisă unei reveniri a lui Ronaldo.

„Ronaldo la Real? Se poate întâmpla, da, se poate întâmpla. Știm ce fel de om este și ce a realizat aici, dar acum e jucătorul lui Juventus și trebuie să-l respectăm. 

Am avut norocul să-l antrenez. E un atacant impresionant, dar vom vedea ce i se va potrivi. Acum e la Juve, iar Juve se bucură de el”, a spus Zidane.

  • 2009-2018 este perioada în care Ronaldo a jucat la Real Madrid, reușind să câștige de patru ori Liga Campionilor
  • 30 iunie 2022 este data la care expiră contractul lui Ronaldo cu Juventus

Etichete: real madrid , juventus , cristiano ronaldo

[ad_2]

Citește mai mult..