„Ungurii să joace cu aceeași ardoare și cu Olanda!”. Ionel Ganea, revoltat și de arbitrajul de la Budapesta

[ad_1]

  • Media: Fotbal Club, luni, 19:30, Digi Sport 1

  • Media: Digi Sport Special, luni, 21:30, Digi Sport 1

Naționala lui Adrian Mutu se poate califica în sferturi chiar și în cazul unei remize sau al unui eșec, condiția fiind ca Olanda să nu câștige partida cu Ungaria, care se va disputa de la aceeași oră. Maghiarii, cu două eșecuri din două meciuri, nu mai au nicio șansă la calificare.

„Ungurii să joace cu aceeași ardoare și cu Olanda!”. Ionel Ganea, revoltat și de arbitrajul de la Budapesta

Fostul internațional Ionel Ganea speră ca Ungaria să arate la fel de multă determinare ca în meciul cu România, câștigat de tricolori, 2-1. De asemenea, fostul atacant de la VfB Stuttgart, Bursaspor sau Wolverhampton s-a arătat revoltat de arbitrajul belgianului Lawrence Visser, din ultima partidă a tricolorilor de la Budapesta.

„Ați văzut ce s-a întâmplat la meciul cu Ungaria, ce arbitraj am văzut… putea fi scorul mult mai mare pentru noi dacă arbitrul era corect. Să ai penalty așa clar, să ai faulturi așa clare în apropierea careului advers și să nu le dai… mi se părea strigător la cer!

Eu sper să ne calificăm și ungurii să joace cu aceeași dăruire și ardoare la fel ca în meciul cu noi. Dacă au și ei demnitate, ținând cont că și joacă la ei în țară, ar trebui să se respecte și să joace la fel de bine”, a spus Ionel Ganea, la emisiunea Digi Sport Special.

Calculele calificării României în sferturile Campionatului European de tineret

Astfel, România se va califică în mod cert în sferturile turneului final, evident, cu o victorie în ultima rundă, când întâlnește Germania, joc programat marți, de la ora 19:00, indiferent de rezultatul celuilalt meci din grupă. În acest caz, selecționata lui Adrian Mutu ar face șapte puncte, două peste cele cinci pe care le poate acumula Olanda dacă obține o victorie cu Ungaria.

România poate ieși din grupă și cu o remiză în fața Germaniei, însă are nevoie să marcheze de cel puțin două ori. La 0-0, s-ar face un clasament în trei, iar ”tricolorii” ar fi eliminați, dacă Olanda bate Ungaria, din cauza golaverajului general inferior în comparație cu al nemților. În cazul unui 1-1, România s-ar califica doar dacă Olanda câștigă partida cu Ungaria cu 1-0.

În cazul unei înfrângeri în ultima etapă în fața Germaniei, șansele României la calificare nu sunt zero, însă pentru accederea în sferturi este nevoie ca Olanda să piardă sau să remizeze cu Ungaria.

Clasamentul Grupei A de la Euro U21

Etichete: romania , ungaria , romania u21 , ionel ganea , germania u21

[ad_2]

Citește mai mult..