Echipa de start a României pentru decisivul cu Germania! Adrian Mutu a făcut cinci schimbări față de primele două meciuri



  • Media: Fotbal Club, marți, 17:30, Digi Sport 1

  • Media: Digi Sport Special, marți, 19:45, Digi Sport 1

Față de primele două jocuri, 1-1 cu Olanda și 2-1 cu Ungaria, Adrian Mutu a apelat la nu mai puțin de cinci modificări în echipe de start pentru duelul cu Germania.

Adrian Mutu, cinci schimbări în primul ”11” pentru meciul cu Germania U21

Astfel, România U21 va începe cu Andrei Vlad în poartă, Denis Haruț, Denis Ciobotariu, Alex Pașcanu și Ștefan Vlădoiu, cel care-l înlocuiește pe Radu Boboc, în apărare.

La mijloc, Adrian Mutu a decis să-i schimbe pe toți cei trei jucători. Cătălin Itu și Răzvan Oaidă vor juca interi, în locul lui Darius Olaru, trecut extremă dreapta în dauna lui Olimpiu Moruțan, trecut pe bancă și Andrei Ciobanu. Căpitanul Marius Marin, suspendat, a fost înlocuit de Marco Dulca.

În linia ofensivă, Darius Olaru apare în dreapta, cu Adrian Petre în centru în locul suspendatului George Ganea, și Alexandru Mățan, care și-a păstrat poziția de extremă stângă.

Echipa României pentru meciul cu Germania U21:

  • Vlad – Haruț, Ciobotariu, Pașcanu, Vlădoiu – Itu, Dulca, Oaidă – Olaru, Petre, Mățan

Rezerve: Aioani, Eșanu, Boboc, Opruț, Drăgușin, Cîmoanu, Moruțan, Ciobanu, Chindriș, Oct. Popescu

Calculele calificării în sferturile Euro U21

Astfel, România se va califică în mod cert în sferturile turneului final, evident, cu o victorie în ultima rundă, când întâlnește Germania, joc programat marți, de la ora 19:00, indiferent de rezultatul celuilalt meci din grupă. În acest caz, selecționata lui Adrian Mutu ar face șapte puncte, două peste cele cinci pe care le poate acumula Olanda dacă obține o victorie cu Ungaria.

România poate ieși din grupă și cu o remiză în fața Germaniei, însă are nevoie să marcheze de cel puțin două ori. La 0-0, s-ar face un clasament în trei, iar ”tricolorii” ar fi eliminați, dacă Olanda bate Ungaria, din cauza golaverajului general inferior în comparație cu al nemților. În cazul unui 1-1, România s-ar califica doar dacă Olanda câștigă partida cu Ungaria cu 1-0.

În cazul unei înfrângeri în ultima etapă în fața Germaniei, șansele României la calificare nu sunt zero, însă pentru accederea în sferturi este nevoie ca Olanda să piardă sau să remizeze cu Ungaria.

Etichete: adrian mutu , romania u21 germania u21 , olimpiu morutan



Citește mai mult..