„Lumea a ieșit în stradă din disperare, din sărăcie și pentru că s-a săturat de voi. Protestele nu sunt politizate”

[ad_1]

Președintele Partidului Social Democrat, Marcel Ciolacu, consideră că protestele nu sunt politizate, însă disperarea, sărăcia, dar și faptul că nu mai suportă măsurile luate de Guvern, i-au determinat pe români să iasă în stradă. Potrivit liderului PSD, „soluția nu e aruncarea vinei pe alții, ci regândirea restricțiilor aberante introduse”.

„Nu mai încercați să vedeți politizare acolo unde e doar disperare, sărăcie și silă pentru modul în care guvernați!!! Nu pedepsiți un popor întreg pentru că nu sunteți voi în stare să închideți 5 cluburi care nu respectă regulile. Nu e vina oamenilor că ați pus statul român în genunchi și nu sunteți în stare de nimic!

Lumea a ieșit în stradă din disperare, din sărăcie și pentru că s-a săturat de voi și de aberațiile voastre! Le-ați distrus locurile de muncă! Le-ați ținut copiii fără școală! Le-ați închis afacerile! Oamenii simpli nu au slugi ca voi, care să le facă cumpărăturile. Oamenii simpli muncesc la ora la care voi închideți magazinele”, transmite Marcel Ciolacu, într-o postare pe contul de Facebook.

El apreciază că soluția este „regândirea restricțiilor aberante introduse” și afirmă că a venit momentul în care președintele Klaus Iohannis ar trebui să „revină de la plantat copaci și să-și asume responsabilitatea”.

„Soluția nu e cea cu care sunteți obișnuiți, aruncarea vinei pe alții. Soluția este regândirea restricțiilor aberante introduse. Iar dacă voi nu sunteți în stare, este momentul ca președintele Iohannis, cel care v-a încredințat această guvernare eșuată, să revină de la plantat copaci și să-și asume responsabilitatea! PS: Politicienii mă acuză că am spus că voi merge la Biserică de Paște, desigur respectând toate normele sanitare. Neomarxiștilor fără Dumnezeu, chiar și cancelarul Merkel a recunoscut că a greșit când s-a grăbit să le îngrădească nemților acest drept. Treaba voastră e să guvernați țara, nu să rescrieți Biblia”, conchide liderul social-democrat.

În timpul protestelor de luni noaptea din Capitală 12 jandarmi au fost răniţi, trei fiind duşi la urgenţe, fără probleme majore. Potrivit prefectului Capitalei, 300 de persoane au devenit violente, noaptea, spre finalul protestului. Luni seara Poliţia a aplicat 222 de sancţiuni, în valoare de 200.000 de lei pentru încălcarea restricţiilor.

Editor : I.C

[ad_2]

Citește mai mult..