Marinela și Robert de la „Puterea Dragostei” – în mijlocul protestelor. Ce a transmis cuplul

[ad_1]

Marinela Mavrodin și Robert Urucu au ieșit la protest, noaptea trecută. Foștii concurenți „Puterea Dragostei” au transmis că sunt nemulțumiți de noile măsuri restrictive impuse de autorități.


In articol:


Marinela și Robert de la „Puterea Dragostei” au ieșit în stradă pentru a-și striga drepturile. Cuplul și-a luat prietenii și a pornit pe bulevardele din Capitală.

Citeste si: Astăzi este ziua lui Jador de la „Puterea Dragostei”. Prietenii i-au făcut tort, deși el se află în Republica Dominicană

Cu o seară înainte, un alt fost concurent „Puterea Dragostei”, Robert Ionescu a participat la marșul

dedicat anulării restricțiilor împotriva pandemiei Covid-19. Manelistul Tzancă Uraganu a protestat și el pe străzile din Ploiești alături de 40 de mașini organizate de el. Lăutarul a îndemnat ca toți colegii lui și fanii să iasă în stradă alături de alți oameni.

Citeste si: Scandal în casa Puterea dragostei! Ce s-a întâmplat între Maria și Romeo?

Mari și Robert la proteste în Capitală.[Sursa foto: Instagram]

Marinela de la „Puterea Dragostei”- operație de implant mamar

Marinela de la „Puterea Dragostei” și-a îndeplinit cea mai mare dorință. Tânăra și-a pus silicoane, chiar de mărțișor. Iubita lui Robert Urucu a menționat că nu a fost dureroasă intervenția și că de asmenea s-a refăcut repede.

Citeste si: Dezvăluiri șocante în casa Puterea Dragostei: ” Da, am luat o camera de hotel, toți patru!”

În tot acest timp, Robert i-a stat aproape, dar alături i-a fost și Bianca Comănici.

Bruneta a făcut tot ce i-a stat în putință pentru ca Marinela să se facă repede și a transmis că i-a ridicat moralul tot timpul. După Marinela Mavrodin și Bianca de la „Puterea Dragostei” a apelat la medicul estetician. Fosta iubită a lui Livian Pop nu a stat pe gânduri și a mers să-și pună și ea silicoane.

Citeste si: Manuela de la ”Puterea Dragostei”, în ring! Cea mai dură concurentă, de la show direct la lupte

Bianca Comănici este extrem de mulțumită de intervenție și de noua

sa apariție cu noua pereche de sâni.

Citeste si: Ana Maria Lintaru a ajuns pe mâna esteticienilor! Ce operație costisitoare și-a făcut fosta concurentă de la Puterea Dragostei?

[ad_2]

Citește mai mult..