Matematica nu este subiect de negociere. Dezechilibrele trebuie aduse în parametrii legali

[ad_1]

Metrorex a informat marți seară, după runda de negocieri cu sindicaliștii de la USLM, că nu vor fi oameni dați afară în acest moment, dar că „matematica nu este subiect de negociere” și prin urmare „dezechilibrele dintre venituri și cheltuieli trebuie aduse în parametrii bugetari stabiliți prin lege”.

„Discuțiile cu sindicatul USLM s-au finalizat marți, 30 martie, cu aceleași concluzii precum cele stipulate în procesul verbal de vineri, ziua acțiunii ilegale, care a dus la blocarea metroului. În cadrul discuțiilor, directorul general al Metrorex, Ștefan Paraschiv, a reiterat că, la acest moment nu se vor opera disponibilizări”, se arată în comunicatul companiei.

„Situația economică a companiei va fi pe agenda unei discuții viitoare, însă ea rămâne neschimbată. Metrorex trebuie să își asaneze problemele financiare. Matematica nu este subiect de negociere, iar dezechilibrele dintre venituri și cheltuieli trebuie aduse în parametrii bugetari stabiliți prin lege. De asemenea, legea nu este subiect de negociere”, precizează Metrorex.

Potrivit sursei citate, pe perioada discuțiilor „acțiunea disciplinară internă la adresa participanților la acțiunea ilegală de blocare a metroului este suspendată, conform procesului verbal semnat la Prefectura București”.

Discuțiile dintre USLM și Metrorex vor dura până în data de 5 aprilie.

„Celelalte acțiuni de natură penală și cele menite să recupereze prejudiciul cauzat companiei înaintează firesc”, afirmă Ștefan Paraschiv, directorul general al Metrorex, potrivit comunicatului.

[ad_2]

Citește mai mult..