Un bărbat de 55 de ani a fost găsit împușcat într-un imobil

[ad_1]

Marți, 30 martie, un bărbat din Târgu Mureș a fost găsit împuşcat într-un imobil din oraş. Polițiștii și procurorii au demarat o anchetă în acest caz.


In articol:


”Astăzi, în jurul orei 17.00, poliţiştii din cadrul Poliţiei municipiului Târgu Mureş au fost sesizaţi prin Apel 112, cu privire la faptul că, într-un imobil din municipiul Târgu Mureş, un bărbat a fost găsit decedat. La faţa locului s-a deplasat, de îndată, o echipă operativă din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Mureş, în vederea efectuării de cercetări şi stabilirii stării de fapt”, a transmis,

marţi, IPJ Mureş.

Sursa citată a precizat faptul că, în interiorul locuinţei, a fost identificat cadavrul unui bărbat, de 55 de ani, din Târgu Mureş.

Citeste si: O româncă a fost găsită moartă în Italia. Femeia a avut aceeași soartă ca mătușa ei

Nu se știe încă cine este făptașul crimei

” În cauză, cercetările sunt continuate de către poliţişti, în vederea stabilirii tuturor împrejurărilor în care a survenit decesul bărbatului, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgu
Mureş”, a mai transmis IPJ Mureş.

Potrivit unor surse judiciare, bărbatul a fost găsit împuşcat, dar deocamdată nu se cunosc împrejurările. Rămâne de văzut ce s-a întâmplat cu adevărat.

În acest caz a fost deschisă o anchetă pentru a stabili cum s-a produs evenimentul, cercetările fiind făcute sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgu Mureș.

Citeste si: O femeie a fost arestată după ce și-a măcelărit prietena însărcinată și i-a furat copilul din pântece

Caz asemănător în Chișinău

Tot marți, 30 martie 2021, o femeie din Chișinău și-a găsit soțul împușcat în cap, în casa în care cei doi locuiau. Conform informațiilor oferite de către polițiștii care investighează cazul, se pare că bărbatul s-a împușcat singur în cap cu arma de vânătoare pe care o deținea legal.

În urma examinării trupului neînsuflețit de către medicul legist, nu au fost depistate urme de violență.

Din nefericire, bărbatul nu a lăsat niciun bilet de adio. După această întâmplare s-a inițiat un proces penal în stabilirea tuturor circumstanțelor și ce l-a făcut pe bărbat să recurgă la așa gest de a-și pune capăt zilelor.

 

[ad_2]

Citește mai mult..